Що нового?

Придбаний Хочу бути найулюбленішою для свого коханого (Олександра Алексєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

• " мій чоловік абсолютно не цінує мене!"
  • "Я не відчуваю ні любові, ні підтримки з його боку"
  • "на будь-які мої прохання він відгукується критикою або зовсім їх ігнорує"
  • "коли ми зустрічалися, він був турботливим і уважним, але все в якийсь момент припинилося"
  • " я як Ломова кінь, все сама, а він вічно лежить на дивані. І при цьому я сука "
  • " подарунки? Які подарунки ... він навіть одну квітку на 8 березня не подарував "
в чому справа? Чи є в тому, що відбувається, мій особистий внесок? Чи можливо це виправити?

Відповім вам на ваші запитання: справа в тому, як ви поводитеся! І якщо ви читаєте цей текст, швидше за все, щось робите не так ...
Про особистий внесок ви вже зрозуміли...))

Але є і хороша новина! Це можна виправити. Я б сказала, навіть потрібно! Ви ж не хочете ТАКИХ відносин? Все у вашій владі! Потрібно лише навчитися новим реакціям і новим алгоритмам поведінки!

Так, я хочу це змінити!
Спеціально для цього я зробила вебінар, де ділюся з вами своїми самими секретними знаннями і найефективнішими методиками:

Отже, що буде відбуватися на нашому суперсекретному вебінарі?
  • ви дізнаєтеся, яких жінок вибирають і люблять сильні відповідальні чоловіки
  • зрозумієте, як залучити такого чоловіка в своє життя
  • я розповім вам, як стати важливою і цікавою для нього
  • Якщо ви у відносинах – як змінити їх таким чином, щоб ваш чоловік був вашим кращим другом, помічником і підтримкою.
  • освоїте алгоритм надання екстреної допомоги своїм відносинам, якщо у вас з вашим партнером настав період охолодження і проблем.
  • Навчіться керувати вашими відносинами так, щоб вони складалися найкращим для Вас чином.
і окремий подарунок від мене!
Секретні методики про те, як:
  • навчити чоловіка дарувати вам подарунки, а не закиди
  • зробити його повноцінним помічником у своїх справах і справах сім'ї
  • переконати поважати себе і свої цінності
Олександра Алексєєва

Хто я?
Перш за все, я щаслива жінка і дружина.
Мій шлюб з чоловіком триває вже десять років і за цей час ми пройшли всі етапи відносин, починаючи від пристрасної закоханості один в одного, до конфліктів, скандалів і навіть спроб розлучення в перші роки шлюбу до щасливих, міцних, взаємно підтримують відносин і любові.

Все, про що я розповідаю, я зробила у власних стосунках.

Мій чоловік поважає мене, мою роботу, мої цінності, смаки, вибір.

Він всіляко підтримує мене не тільки в моїй професійній діяльності, але і в домашніх справах.

Ми порівну ділимо всі наші домашні обов'язки. І це при тому, що він заробляє набагато більше за мене!

І вишенька на торті, то, чим я, між нами, дівчатками, дуже сильно пишаюся і готова поділитися з вами: за час нашого сімейного життя він полюбив дарувати мені подарунки, балувати мене, навіть в тих моїх виборах, які просто про "хочу хочу!"

Якщо ви думаєте, що так було завжди, ви помиляєтесь! Коли ми тільки зустрілися, він заробляв менше мене, у багатьох ситуаціях не приймав і не підтримував мене, не розумів, навіщо мені ще одне плаття або чергові туфлі.... Та що вже там, частенько мене підводив і розчаровував.

Але ми змогли подолати всі ці труднощі і створити прекрасну, міцну сім'ю!
Для цього мені довелося спочатку змінитися самій, а потім через зміни в наших відносинах, змінити його.
Не буду приховувати, що все це стало можливим завдяки моїй професії, навичкам і досвіду роботи.

тут коротка інформація про мене як про психолога:
Свою базову психологічну освіту я отримала в Санкт-Петербурзькому державному університеті, факультет психології, рік закінчення 2005

Для того, щоб мати можливість працювати з клієнтами і вести психологічну практику, я пройшла тривалу професійну практичну підготовку в напрямку психотерапії, а саме Гештальт-терапії в Московському інституті Гештшальт-терапії та консультування (МИГТИК). Підготовка гештальт-терапевтів за нормами EAGT (Європейської асоціації Гештальт-терапевтів) включає 600 годин тренінгу з гештальт-терапії, не менше 150 годин особистої терапії і 150 годин роботи під супервідінням — і тільки після проходження цих норм (що займає більше 3-х років) видається сертифікат з правом ведення приватної практики.

Після закінчення тривалої програми навчання, захисту та отримання сертифікату гештальт-терапевта за нормами EAGT, я продовжила своє навчання на програмі сертифікації супервізорів і викладачів гештальт-терапії.

Крім основної програми по гештальт-терапії, мною також були пройдені Додаткові спеціалізації: системна сімейна психотерапія; інтегративна групова психотерапія; психотерапія залежної поведінки; гештальт-терапія в роботі з дітьми та батьками; психотерапія психосоматичних розладів.

У 2015 -2016 році я пройшла спеціалізований дворічний курс "підхід гештальт-терапії при лікуванні психопатологій і розладів, що виникають в сучасному суспільстві" в Італії, під керівництвом Маргарити Спаньоло Лобб і Президента EAGT Джанні Франчетті.

У 2015-2016р. я також пройшла 4-модульну сертифікаційну програму "Наука і мистецтво трансформаційного коучингу" в Міжнародному Еріксонівському університеті. Програма акредитована Міжнародною Федерацією коучингу (ICF).

На даний момент я є асистентом на міжнародній чотирирічній навчальній програмі для гештальт-терапевтів одного з провідних інститутів Гештальт - терапії в Італії Istituto di Gestalt H. C. C Italy.
Вартість вебінару - при оплаті до 15 травня 1990р замість 2490р
При оплаті після 15 травня-2490р

https://privatelink.de/?https://chanceforchange.ru/xochu-byt-samoj-lyubimoj-dlya-svoego-lyubimogo/

Угорі