Що нового?

Набір учасників Хочу і буду. Секс, лібідо, любов – Як зрозуміти свої бажання 02/10/2022 (Михайло Лабковський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Публічна онлайн-консультація "Хочу і буду. Секс, лібідо, любов – як зрозуміти свої бажання і втілити їх в життя" 02/10/2022

Настала пора докладно пояснити, як раз і назавжди зрозуміти свої бажання і навчитися до них прислухатися (а значить, опинитися буквально на півдорозі до їх здійснення), особливо в таких важливих життєутворюючих питаннях, як секс, любов і сім'я. Втім, в дрібницях теж.

Адже щоб робити те, що хочеться — в сексі, в любові і житті взагалі, для початку треба б знати, чого саме вам хочеться і що принесе вам щастя.
І ось тут у багатьох проблеми.

• перша. Ви не знаєте, чого хочете. Або нічого не хочете настільки сильно, щоб цього всерйоз домагатися.
  • друга. Вас охоплює безліч суперечливих бажань. Ви не знаєте, до чого схилитися, а якщо, продершись крізь сумніви, щось вибираєте, то потім довго живете з відчуттям, що вибрали неправильно і "щось не те"...
  • третя. Ви знаєте, чого хочете, але це знання не приносить вам нічого хорошого, а тільки одні проблеми і страждання. В основному, тому, що бажання свої ви вважаєте "неправильними", "негідними" або "несерйозними" і боїтеся реалізувати.
розберемо ці ситуації на прикладах, і я розповім, як з усім цим справлятися.
до речі, в любові і сексі невизначеність і суперечливість бажань проявляються особливо яскраво. Начебто, всі мріють про людину з набором позитивних якостей —розум, надійність, хороший парфум — а закохуються часом в абсолютно протилежне.

поговоримо також:
  • про витоки відсутності бажань (або відсутності волі для їх втілення);
  • про витоки відсутності стосунків (секс, любов, сім'я включно);
З'ясуємо:
  • як виявити в собі справжні бажання (і сміливість їм слідувати);
  • як завести стосунки з тим, з ким хочеться (секс, любов, сім'я включно).
https://privatelink.de/?https://labkovskiy.ru/event/publichnaya-onlajn-konsultatsiya-hochu-i-budu-seks-libido-lyubov-kak-ponyat-svoi-zhelaniya-i-voplotit-ih-v-zhizn-02-10-2022/

Угорі