Що нового?

Набір учасників Хочу на ручки. Стійка на руках. Тариф Груповий (Данило Калуцьких)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 181.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Ви отримаєте: запис онлайн тренувань

Що в себе включає курс:

1. Модуль. Безпека тренувань. В основі будь-якого тренування-лежить безпека її виконання. Я тренуюся більше 20 років. Виконую складні трюки, і роблю це безпечно. Я навчу вас займатися без ризику пошкоджень.
  2. Модуль. Дихальна гімнастика, тренування організму для стійки на руках. Якщо спростити складну наукову класифікацію, то ваше "свідомість" це те що ви можете контролювати, а ваше "підсвідомість" це неконтрольована область. Пригніченість або неконтрольовані сплески емоцій, переїдання або тривожність і безпричинне хвилювання, це результат процесів, що відбуваються в "підсвідомості". Змінюючи темп і глибину дихання ви можете прискорити або уповільнити пульс, відчути збудження і приплив сил або розслабитися і заспокоїться. Дихальні практики один з найпотужніших способів легко отримувати нову енергію. Ми навчимо вас правильно дихати не тільки під час виконання вправ, що підвищить їх ефективність і дозволить швидше отримати результат, але і навчимо простим технікам, які знадобляться вам у повсякденному житті.
  3. Модуль. Тренування м'язів всього тіла. Які м'язи потрібні Вам щоб встати на руки? Все! Стійка на руках це унікальна вправа, яке дає можливість прокачати практично всі м'язи тіла. Скільки м'язів і сухожиль у вашому тілі? Я покажу Вам як працює кожен м'яз, за що вона відповідає.
  4. Модуль. Розвиток навичок балансу. Наш фітнес-тренінг включає в себе вправи на розвиток координації і почуття балансу. Ви здивуєтеся наскільки просто виконати складні на перший погляд трюки, коли ми розповімо з яких простих елементів вони складаються! Кілька елементарних рухів, і те, що здавалося позамежним доступно і легко! Ви точно отримаєте масу задоволення відкривши для себе нові здібності вашого тіла!
  5. Модуль. Розтяжка і гнучкість. В першу чергу розтяжка після силового навантаження допомагає вашим м'язам швидше відновитися! Це означає, що ви будете почувати себе комфортно, навіть почавши займатися з нами після тривалої перерви. Додатковий приплив крові зберігається в м'язах після розтяжки протягом 1-1,5 годин. По-друге тільки розслаблені м'язи здатні скорочуватися і здійснювати роботу. Займаючись розтяжкою регулярно ви підвищите свою працездатність і стресостійкість. І по-третє еластичні і м'які м'язи це ваша грація і краса рухів!

За підсумками тренувань ви:

1. зробите стійку на руках
  2. навчіться робити перевернуті вправи
  3. покращіть свою розтяжку
  4. розвинете навички балансу
  5. скиньте зайву вагу
  6. покращіть загальний стан свого тіла
  7. покращіть емоційний стан
  8. позбудетеся від дискомфорту в спині і шиї
https://privatelink.de/?https://hochunaruchki.kalutskihonline.com/

Угорі