ta_bula_lapa
Организатор
Хочу організувати складчину на курс "А МЕНІ МОЖНА" від Олена Астахова. Курс вже придбаний
Хочу організувати складчину на курс "А МЕНІ МОЖНА" від Олена Астахова. Курс вже придбаний
Коли початок навчання? Як плануєте ділити індивідуальну підтримку?
в службу підтримки напишіть своє питанняКоли початок навчання? Як плануєте ділити індивідуальну підтримку?
Як з вами зв'язатися, щоб купити?Хочу організувати складчину на курс "А МЕНІ МОЖНА" від Олена Астахова. Курс вже придбаний
я вам вже відповів в іншій теміЯк з вами зв'язатися, щоб купити?
як придбати?)Хочу організувати складчину на курс "А МЕНІ МОЖНА" від Олена Астахова. Курс вже придбаний
Хочу придбатиХочу організувати складчину на курс "А МЕНІ МОЖНА" від Олена Астахова. Курс вже придбаний
Хочу придбати
Хочу придбатиХочу організувати складчину на курс "А МЕНІ МОЖНА" від Олена Астахова. Курс вже придбаний
як можна купити у вас?Хочу організувати складчину на курс "А МЕНІ МОЖНА" від Олена Астахова. Курс вже придбаний
У неї не можна ніяк купити. Тільки коли складчик стане організатором складчини і ви зможете сплатити в її складчині внесок.як можна купити у вас?
а в кого можна купити? бо я тут типу як в резерв вступила, але не розумію як далі діятиУ неї не можна ніяк купити. Тільки коли складчик стане організатором складчини і ви зможете сплатити в її складчині внесок.
А як купити?Хочу організувати складчину на курс "А МЕНІ МОЖНА" від Олена Астахова. Курс вже придбаний
як купити?Хочу організувати складчину на курс "А МЕНІ МОЖНА" від Олена Астахова. Курс вже придбаний