у кожного свій шлях...
чим би я не займалася, життя, так чи інакше, зіштовхувала мене з магією. Інтуїтивно я вже знала, що все це не просто так. Світ влаштований набагато складніше і цікавіше, ніж його показують по телевізору.
Несподівані випадковості, переплетені долі, незвичайні дари і таланти людей, що зустрічаються мені на шляху. Поради від ангелів у трамваї, що приходять через просту втомлену, але добру жінку. Дивовижні властивості рослин і тварин-лікарів.
Життя-це казка! Так, тут не як в дитячій книжці ванільно і безпечно. Тут як в російських народних, невідредагованих, де упир п'є кров на кладовищі, а Олена Примудрая виручає коханого, посилаючи до нього на допомогу тварин і птахів.
Ваша справа помічати магію або не помічати, але вона існує і вона працює! Маг вивчає магію, він живе за магічними законами в гармонії з собою і навколишнім світом. Він знає як все влаштовано, як працює. Знає чому відбуваються ті чи інші події, вміє "підстилити собі соломку" вчасно. Завжди затребуваний як фахівець безлічі напрямків.
Але це все-мирське, а справжня цінність магії в абсолютно нових можливостях саморозвитку, які не дасть Вам навіть 20 річний досвід занітій йогою і медитаціями. Ця база, на якій ви зможете побудувати дорогу зі своєї глибинної істини - до свого Духу. Більш того, Ви зможете стати втіленням свого царственого Духа на цій землі. Тут і зараз. Хай буде так!
які курси входять в шлях мага?
- вогонь. "Свічкова справа". Відеокурс 16 уроків
- ЗЕМЛЯ. "Сила трав". Відеокурс 7 уроків
- ВОДА. "Чарівне мило". Відеокурс 10 уроків
- повітря. "Руни з нуля". Відеокурс 11 уроків і практика в клубі " Луна
- Основа магії 4 стихій. "Магія". 20 занять (відеоуроки, практики, ритуали, Діагностика)
теоретичний блок:
1,2. Вівтар. Види, створення вівтаря на 4 стихії, активація. Робота на вівтарі.
3,4. Амулети і обереги. Види мінералів, створення браслета-оберега, активація.
5,6. Очищення простору. Методи, рецепти складів.
- Шлях мага. Магія і чаклунство.
- Сила. Як нею користуватися.
- Блоки і страхи. Опрацювання застійних ситуацій.
- Чотири Стихії. Опрацювання, розвиток, перспективи.
- Індивідуальна консультація з Ксенією Срубас: Діагностика всіх сфер життя на Таро
- Сили Природи. Робота з мінералами, рослинами, тваринами. Майстерність.
- Сила Роду. Розкриття дару.
- Вищі сили, духовні Наставники.
- Захист. Види і використання.
- Біла і чорна магія. Вибір Шляху.
1,2. Вівтар. Види, створення вівтаря на 4 стихії, активація. Робота на вівтарі.
3,4. Амулети і обереги. Види мінералів, створення браслета-оберега, активація.
5,6. Очищення простору. Методи, рецепти складів.
- Практики для розвитку верхніх чакр. Читання по фото.
- Грошові практики. Практики розвитку на матеріальному плані.
- Великий грошовий ритуал
- Енергетичні практики. Наповнення енергією стихій для конкретного завдання.
- Практика з ясновидіння в магічному клубі"Луна"
- Випускна робота
Продажник:
https://privatelink.de/?https://lavkamagia.ru/mageway#text