Що нового?

Придбаний Хорарний практикум. Астрологія (Джон Фроулі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 473 ГРН
Учасників: 1 з 11
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 44.7 ГРН
9%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Хорарный практикум. Астрология (Джон Фроули)

Джон Фроулі - Хорарний практикум

Семінар культового британського астролога Джона Фроулі - легендарного майстра Традиції. Пропонований матеріал буде цікавий і корисний як астрологам-початківцям, так і маститим фахівцям.

Думаю, багатьом він відомий за своїми книгами. "Підручник хорарної астрології" - просто настільне керівництво!

Зміст семінару

"Як він насправді до мене ставиться?" "Чи отримаю я роботу?" "Де документи?" Як відомо, відповіді на ці та інші важливі питання даються не за картою народження.

Як правильно прочитати відповідь у хорарній карті? На цьому інтерактивному семінарі, присвяченому розбору конкретних прикладів, ви на практиці дізнаєтеся, наскільки прості найскладніші карти.

У процесі аналізу карт також обговорюється ряд важливих теоретичних питань: елективна астрологія; спалення, перебування під променями Сонця та в казими; визначення статі дитини; IV будинок як вказівка на кінець справи та XI будинок надій та очікувань; Жереб Духа та Жереб Фортуни; радикальність карти; карти з невірним часом; управителі години та багато інших.

Передбачається попереднє знайомство слухачів із основами хорарної астрології та книгами автора, особливо з його "Підручником хорарної астрології"

2 диски Video-DVD. Загальна тривалість 5:00

Ціна:1150

http://www.urania-books.ru/4242

Останнє редагування модератором:
Угорі