Сучасне Керівництво по сторітеллінгу і проведення презентацій від російського автора. Чи існує ідеальна структура? Чи важлива харизма? Як зробити сценарій цікавим? Наскільки доречний гумор? Яке має бути співвідношення тексту і графіки на слайді? Як впоратися з хвилюванням? І куди, дайте відповідь же нарешті, подіти руки? Олексій Каптерєв-один з провідних світових експертів в області презентацій. Це людина, завдяки якій ми повірили в те, що презентація може бути такою ж захоплюючою, як і хороший фільм. У своїй книзі він розповідає, як уникати монотонії і побудувати логіку всередині презентації, де розумна грань між надмірною кількістю тексту і сверхсжатостью, як використовувати аналогії і метафори, меми і графіки. Олексій дає практичні поради щодо вибору кольорів, шрифтів для шаблону і підбору ілюстрацій.
Якщо ви читали минулу книгу, думаю, вам буде цікава і ця — Ви знайдете в ній багато нового. Книга все ще має три частини, структуру, слайди та подачу. У першій частині, крім теми сторітеллінга, є багато матеріалу про обмеження і проблеми, пов'язані зі сторітеллінгом. Вісім років тому я не знав, що сторітеллінгом можна настільки креативно зловживати. Дуже сильно змінилася частина про дизайн - тому що змінився дизайн. Дизайн змінюється дуже швидко, і я можу тільки сподіватися, що до моменту, коли книга піде в друк, дизайн не зміниться ще раз. Частина про подачу доповнилася величезною кількістю нових досліджень. Іншими словами, це не просто друге видання, це абсолютно нова книга. Минула книга була пронизана духом романтики та надії — можливо, саме це забезпечило їй певний успіх. Коли я писав її, у мене було близько трьох років досвіду — що не мало, але і не багато. Зараз у мене дванадцять років досвіду, і я трохи реалістичніше дивлюся на речі. Минула книга далася мені з величезними труднощами. Мені було значно легше писати цю книгу, тому що цього разу я набагато краще розумію, про що пишу.
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/horoshaya-plohaya-prodayushaya/