День 1. Що відбувається і що робити в ситуації повної невизначеності? Можливості для кінорежисера в Новому Світі.
- всі замовлення злетіли. Як жити, продовжувати працювати і розвиватися в ситуації повної невизначеності в тому, що буде далі?
- Які фахівці зараз потрібні і затребувані? Який фахівець чим займається? Огляд популярних зараз напрямків і професій в сфері відеовиробництва.
- постпродакшн відео як можливість віддаленого заробітку з будь-якої точки світу.
- бути вузьким фахівцем або вміти закривати велику кількість різних завдань? Що зараз більш затребуване і чому?
- зростання конкуренції серед виконавців - чи є він і що з цим робити?
- відчуваю, що мені не вистачає знань і навичок, щоб брати перші або більш серйозні і складні замовлення. Що з цим робити?
- Чи потрібно зараз починати вчитися чомусь новому? Звідки взяти сміливість і сили, щоб освоїти нове для себе ремесло в цей непростий час?
- які зараз потрібні знання та навички? Які знання і навички затребувані?
- які перевірені біржі існують (російські та зарубіжні)? Особливості роботи на кожній популярній фріланс-біржі. Детальний огляд Фріланс-бірж.
- Чи можна нормально працювати на зарубіжних біржах без знання англійської мови? (спойлер-можна, ми розповімо, як)
- реєстрація на фріланс-біржах. Як правильно оформляти профіль? Поради, рекомендації та лайфхаки.
- Рейтинги, бали, відгуки, верифікація, платні преміум-акаунти. Як з усім цим розібратися і чому це важливо? Детальна покрокова інструкція.
- я тільки починаю, у мене немає (або майже немає) робіт і портфоліо. Що робити? Як зібрати своє перше портфоліо?
- як замовники вибирають виконавця? На що звертають увагу? Досвід, поради та рекомендації від досвідченого замовника.
- Як правильно відгукуватися на замовлення? Як повинен виглядати відгук? Що писати і як заявляти про себе?
- як виділитися серед інших фрілансерів з урахуванням конкуренції?
- Як зрозуміти, скільки коштує моя робота?
- які зараз є обмеження по роботі з зарубіжними Фріланс-біржами?
- виведення грошей. Visa і MasterCard все. Як бути? Які перевірені альтернативи та обхідні шляхи існують?
- VPN. Навіщо потрібен і для чого?
- NFT. Що це і як це працює? Просто про складне.
- Чи Реально там заробляти? Кейс.
- які зараз є можливості і для кого?
- З чого почати? Що потрібно, щоб зробити NFT? Що це може бути? Приклад.
- Які є можливості для розвитку всередині NFT? Спільні проекти з командами, робота на конкретних колекціонерів, трейдерство.
- Як вибрати NFT-платформу, які взагалі існують і як туди потрапити?
- як зааносити свій перший NFT і як зрозуміти, яку ціну виставляти?
- як виводити гроші?
- Робота зі стоками. Можливості для операторів і для тих, у кого є камера.
- Які відеостоки існують і що це таке?
- Чи можна зараз розглядати стоки як можливість заробітку?
- Чи можна обійти обмеження з реєстрацією і виведенням грошей, які зараз з'явилися?
- Як почати знімати для відео? У мене немає техніки, а зараз вона ще й сильно подорожчала.
https://privatelink.de/?https://sabatovsky.com/fl-intensive