Що нового?

Придбаний Хранитель. Тариф: Основний (Мар'яна Романова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 130.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вичерпні знання про магічну захист і безпеку

зберігачі-практикум Мар'яни Романової, присвячений роботі з магічним негативом. світ, в якому ми живемо, іноді поводиться як агресивне середовище. Роздратування, заздрість, злість, підступи конкурентів, прямі магічні атаки – з усім цим може зіткнутися кожна людина. Якщо не навчитися правильно поводитися з надходить негативом, це може зруйнувати ваше життя.

Я розповім вам все про те, як слід захищатися, як убезпечити своє поле і спати спокійно. Після проходження цього онлайн-практикуму ви більше не будете хвилюватися про свою магічну безпеку.

зберігачі-це практикум, який підходить для всіх. Не важливо, чи є ви практикуючим магом або просто хочете навчитися не давати себе в образу.

Для участі в ньому не обов'язково володіти магічними здібностями або мати досвід в чаклунський практиці.

10 годин теорії і практики – без води і сентиментів. Тільки важлива інформація, користуватися якою ви зможете протягом всього Вашого життя.

вам точно потрібно відвідати мій практикум "Хранителі", якщо:
  • ви часто відчуваєте себе" на нулі", енергія немов витікає в нікуди
  • Ваша робота пов'язана з комунікаціями
  • у вас багато затаєних тривог і страхів
  • у Вашому оточенні є енергетичні вампіри
  • ви ранима і вразлива людина, яку легко поранити словом
  • ви підозрюєте, що на вас є негативний магічний вплив
  • ви займаєтеся практичною магією і хочете навчитися грамотно і надійно захищатися
  • Ви користуєтеся громадським транспортом і часто буваєте серед незнайомих людей
на практикумі "Хранителі" ви навчитеся:

• Проводити самодіагностику на наявність магічного негативу
  • Зберігати і примножувати енергію, не витрачати сили даремно
  • Правильно поводитися в незнайомому середовищі – в натовпі, в "нехороших" місцях
  • Відображати магічні атаки різної спрямованості
  • Ставити на себе, і своїх близьких прості працюючі захисту
Програма курсу:

1 заняття
Основні закони біоенергетики.
Які різновиди енергетичного негативу існують і як зрозуміти, що на вас негатив.

2 заняття
Куди витікають ваші сили. Латаємо приховані діри, крізь які витікає енергія. Резерв, який
завжди з вами. 12 корисних практик накопичення вами і збереження енергії.

3 заняття
Енергетичні вампіри. Місця і люди, які тягнуть ваші сили. Як правильно захиститися, і як закрити себе
повністю від магічної атаки.

4 заняття
Що таке прокляття. Самий нехитрий і простий ритуал чорної магії – як
захиститися, відбити і протистояти.

5 заняття
Магічні захисту і їх різновиди. Прості захисту, які зможе поставити на себе кожна людина. Прості чистки від негативного впливу.

ТАРИФ: основний

Мене звуть Мар'яна Романова. Я популярний письменник, Містик, дослідник окультизму. Все життя я працюю з людьми. Більше 15 років я глибоко займаюся езотеричними практиками, я бачу і відчуваю дещо більше, ніж середньостатистична людина.

А ще у мене є особливий дар – я дуже добре вмію пояснювати. І я покажу вам анатомію матеріалізації-розповім всі секрети, закони і хитрощі, які допоможуть вам істотно змінити життя на краще, стати тріумфатором і матеріалізатором.

продажник:

https://privatelink.de/?https://mariyanaromanova.com/hraniteli/

Угорі