Хранителі-практикум Мар'яни Романової, присвячений роботі з магічним негативом. Світ, в якому ми живемо, іноді поводиться як агресивне середовище. Роздратування, заздрість, злість, підступи конкурентів, прямі магічні атаки – з усім цим може зіткнутися кожна людина. Якщо не навчитися правильно поводитися з негативом, що надходить, це може зруйнувати ваше життя.
Я розповім вам все про те, як слід захищатися, як убезпечити своє поле і спати спокійно. Після проходження цього онлайн-практикуму ви більше не будете хвилюватися про свою магічну безпеку.
Хранителі-це практикум, який підходить для всіх. Не важливо, чи є ви практикуючим магом або просто хочете навчитися не давати себе в образу.
Для участі в ньому не обов'язково володіти магічними здібностями або мати досвід в чаклунський практиці.
10 годин теорії і практики – без води і сентиментів. Тільки важлива інформація, користуватися якою ви зможете протягом всього Вашого життя.
1 заняття
Основні закони
біоенергетика.
Які різновиди
енергетичного
негативи існують
і як зрозуміти, що на
вас негатив.
2 заняття
Куди витікають ваші сили.
Латаємо приховані діри,
крізь які витікає
енергія. Резерв, який
завжди з вами. 12 корисних
практик накопичення вами
і збереження енергії.
3 заняття
Енергетичні вампіри.
Місця і люди, які тягнуть
ваші сили. Як правильно
захиститися, і як закрити себе
повністю від магічної атаки.
4 заняття
Що таке прокляття. Більшість
нехитрий і простий
ритуалчорної магії-як
захиститися, відбити і протистояти.
5 заняття
Магічні захисту і їх різновиди. Прості захисту, які зможе поставити на себе кожна людина. Прості чистки від негативного впливу.
6 заняття
(для тарифу "секретний")
Складні відображають захисту, які може поставити тільки маг - практик. Заняття-ритуал для невеликої групи. Для участь в ньому буде попередньо зібраний підготовчий чат. Кожен учасник ритуалу повинен буде зібрати свій вівтар і підготуватися по налаштуванню, яку ви знайдете в особистому кабінеті. Ритуал проводжу я, ви просто входите в стан під Мій голос і виконуєте необхідні мною дії.
На цьому ритуалі вам буде поставлена захист, яка буде працювати мінімум один рік.
Основні закони
біоенергетика.
Які різновиди
енергетичного
негативи існують
і як зрозуміти, що на
вас негатив.
2 заняття
Куди витікають ваші сили.
Латаємо приховані діри,
крізь які витікає
енергія. Резерв, який
завжди з вами. 12 корисних
практик накопичення вами
і збереження енергії.
3 заняття
Енергетичні вампіри.
Місця і люди, які тягнуть
ваші сили. Як правильно
захиститися, і як закрити себе
повністю від магічної атаки.
4 заняття
Що таке прокляття. Більшість
нехитрий і простий
ритуалчорної магії-як
захиститися, відбити і протистояти.
5 заняття
Магічні захисту і їх різновиди. Прості захисту, які зможе поставити на себе кожна людина. Прості чистки від негативного впливу.
6 заняття
(для тарифу "секретний")
Складні відображають захисту, які може поставити тільки маг - практик. Заняття-ритуал для невеликої групи. Для участь в ньому буде попередньо зібраний підготовчий чат. Кожен учасник ритуалу повинен буде зібрати свій вівтар і підготуватися по налаштуванню, яку ви знайдете в особистому кабінеті. Ритуал проводжу я, ви просто входите в стан під Мій голос і виконуєте необхідні мною дії.
На цьому ритуалі вам буде поставлена захист, яка буде працювати мінімум один рік.
https://privatelink.de/?https://mariyanaromanova.com/hraniteli/