Що нового?

Придбаний Хуерга (Максим Павловський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5478 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 189.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ХУЕРГА 4
Максим Павловський

Що ж це за проект такий???

Коли ти нарівні з абсолютно різними людьми виконуєш завдання, які руйнують, корежат, і переформатують твою картину світу, і ти дивуєшся, бля, ну невже все так влаштовано і так можна було спочатку? Якого хера я тут розумієш 20 років навчався, а потім ще 15 будував кар'єру, вгризався на посаду, рвав жопу в бізнесі, якщо можна ось так.... І це ламає звичайно. Психологічно. Але зате потім....

Потім ти не можеш вже самому собі сказати: я не знаю, я не вмію, я не розумію і т.д. єдина відмазка яка у тебе залишається - мені це не потрібно. Бо якщо потрібно - ти робиш. Ось і все. А якщо не потрібно - ні.

Зараз по факту точно так само. Але просто ти цього не усвідомлюєш і напихаєш себе зовсім іншими різними і дуже креативними відмазками. А після движухи, коли на твоїх очах, люди з більш хріновими стартовими умовами, змінювалися, виростали, створювали собі гроші "з повітря" і іноді це за одну угоду, більше, ніж твоя піврічна зарплата - то неможливо сказати - я не вмію або це занадто складно.

Ось що таке движуха по духу. Ну а технічно це 15 завдань. Завдання виходять щовечора о 20: 00. За моєю задумом-робити їх треба на наступний день, хоча деякі встигають в той же вечір зробити. У п'ятницю ввечері (відпочинок в суботу) і суботу (відпочинок в неділю) завдань немає. А в неділю ввечері нове завдання (на понеділок).

По мимо завдань є ще контент, який розкриває і допомагає зрозуміти суть завдання і зробити його ефективніше. По контенту-вранці стрім на пів години-сорок хвилин. В обід парочка статей. Контенту дуже дофіга. Прям дуже. І я не розраховую, що ти весь його засвоїш. І це зроблено спеціально. Я розраховую, що ти засвоїш те, що найбільш органічно вписується в твою поточну картину світу. Далі, пізніше, після застосування того, що ти зможеш - повернешся, переглянеш, перечитаєш і засвоїш нове.

Такою кількістю контенту, різноманітністю, і активним подієвим днем я хочу витягнути тебе з болота і втягнути в Пекельний режим працездатності. І в цьому мені теж допомагають люди, які разом проходять движуху. Ми беремо дуже високий темп. Дуже інтенсивний темп протягом трьох тижнів.

Але можна йти в своєму темпі. Все що тобі для цього потрібно - не зробити завдання. Тоді ти не отримуєш наступне завдання і подальший контент. Переварюєш, виконуєш - і отримуєш далі.

Раніше я з движухи виганяв. Зараз пом'якшився. І в середині движухи я навіть пояснюю чому. І розповідаю, чому ти зливаєшся. Не тільки з движухи, але і в цілому по життю. І навіть розповім дещо з цього тобі, в наступній статті. Чому зараз, замість того, що б йти платити - ти сидиш, думаєш і сумніваєшся. Але це в наступній статті.

https://privatelink.de/?https://t.me/ostrovokrelax/1685

Угорі