Що нового?

Придбаний [Yoga Journal] Йога і Аюрведа для жіночого здоров'я (Марина Круглова, Борис Рагозін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 111.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Йога і Аюрведа-дві найдавніші системи, які здатні впоратися з багатьма жіночими проблемами. Ми пропонуємо вам пройти 7-денний курс, в якому зібрані найкорисніші практики і рекомендації для жінок. Ця програма стане для вас чудовою профілактикою і терапією жіночих захворювань. Всі методи впливають комплексно-на стан тіла і розуму.

Якщо у вас є проблеми зі здоров'ям, вирішуйте їх найбільш природним способом!
Цілющі методики йоги і найдавнішої медичної науки – аюрведи – допоможуть вам залишатися в спокої в кризові моменти життя, виконувати безліч своїх обов'язків – бути матір'ю, дружиною, господинею будинку, бути успішною в роботі. За допомогою йоги і аюрведи можна гармонійно проходити природні цикли життя.

Марина Круглова, викладач йоги, йогатерапевт і лікар акушер-гінеколог.
  • Всю свою трудову діяльність я присвятила жіночому здоров'ю. Багато років я практикую йогу, вивчаю різні стилі йоги і йогічні техніки і тому знаю, що корисно жінкам в різні періоди їхнього життя. Проходячи фізіологічні етапи життя жінки і практикуючи йогу, я на своєму прикладі відчуваю, як йога допомагає мені справлятися з життєвими ситуаціями і зберігати здоров'я. Я готова поділитися цим досвідом і знаннями з вами!
    Борис Рагозін, практикуючий лікар Аюрведи, завідувач кафедри аюрведичної медицини російського університету дружби народів.
    • протягом 8 років я навчався в Індії аюрведичній медицині та йозі. Зараз я кожен день приймаю пацієнтів і займаюся профілактикою та лікуванням різних захворювань. Я також очолюю першу в Росії кафедру аюрведичний медицини. Щорічно ми навчаємо велику кількість студентів і лікарів для того, щоб вони могли застосовувати аюрведичні знання в своєму житті. В ході щоденної багаторічної роботи з пацієнтами я придбав великий досвід лікування різних жіночих хвороб. Я бачу хороші результати і хочу розповісти вам, як їх досягти самостійно.

• у чому переваги нашого онлайн-курсу йоги і аюрведи для жіночого здоров'я?
    Марина Круглова, викладач йоги, йогатерапевт і лікар акушер-гінеколог.
    • Всю свою трудову діяльність я присвятила жіночому здоров'ю. Багато років я практикую йогу, вивчаю різні стилі йоги і йогічні техніки і тому знаю, що корисно жінкам в різні періоди їхнього життя. Проходячи фізіологічні етапи життя жінки і практикуючи йогу, я на своєму прикладі відчуваю, як йога допомагає мені справлятися з життєвими ситуаціями і зберігати здоров'я. Я готова поділитися цим досвідом і знаннями з вами!
      Борис Рагозін, практикуючий лікар Аюрведи, завідувач кафедри аюрведичної медицини російського університету дружби народів.
      • протягом 8 років я навчався в Індії аюрведичній медицині та йозі. Зараз я кожен день приймаю пацієнтів і займаюся профілактикою та лікуванням різних захворювань. Я також очолюю першу в Росії кафедру аюрведичний медицини. Щорічно ми навчаємо велику кількість студентів і лікарів для того, щоб вони могли застосовувати аюрведичні знання в своєму житті. В ході щоденної багаторічної роботи з пацієнтами я придбав великий досвід лікування різних жіночих хвороб. Я бачу хороші результати і хочу розповісти вам, як їх досягти самостійно.

• Марина Круглова, викладач йоги, йогатерапевт і лікар акушер-гінеколог.

• 10 причин взяти участь в онлайн-курсі "Йога і Аюрведа для жіночого здоров'я"
        • ви відчуєте поліпшення здоров'я: всі наші рекомендації неминуче сприятимуть поліпшенню роботи репродуктивної системи, стану шкіри, кольору обличчя, а також омолодженню організму.
        • Ви отримаєте рекомендації щодо способу життя виходячи з вашої індивідуальної конституції.
        • отримайте інструменти для управління своїм здоров'ям і самопочуттям.
        • знайомство з очисними техніками йоги і аюрведи дозволить проводити їх в домашніх умовах в той період, коли організм зажадає "перезавантаження".
        • У більшості випадків ви зможете відмовитися від ліків.
        • знання отримані на курсі допоможуть вам підтримувати своє здоров'я протягом багатьох років.
        • ви зрозумієте, як працює ваше тіло – і це допоможе вам жити усвідомлено.
        • ви станете більш гармонійною і знайдете внутрішній спокій, легкість і життєрадісність.
        • Навчіться прислухатися до свого організму і зможете підтримувати його правильне функціонування.
        • дізнаєтеся, як жити довго і щасливо в прекрасному і дивовижному жіночому тілі.
        Продажник:
        https://privatelink.de/?https://yogajournal.ru/online/yoga-i-ayurveda-dlya-zhenskogo-zdorovya/

Угорі