Doszkolenie z masażu Kobido
Jak robić Kobido tak, żeby każdy masaż dawał lepsze efekty,przyciągał więcej klientek i przynosił WIĘCEJ KASY
Dla kogo jest ten kurs
Dla wszystkich osób, które już ukończyły dowolny kurs Kobido
które chcą pracować głębiej, skuteczniej i bardziej świadomie. Ten kurs pomoże Ci zrozumieć anatomiczną logikę Kobido i wzmocnić efekty każdego ruchu
Dla masażystek
które chcą pracować więcej z twarzą niż z ciałem. Jeśli czujesz, że praca z ciałem staje się coraz cięższa, a masaże twarzy dają Ci więcej satysfakcji — ten kurs pomoże Ci pewnie przejść na zabiegi liftingujące twarzi rozwinąć swoją ofertę o naturalne odmładzanie
Dla osób, które chcą się wyróżnić na rynku i ZARABIAĆ WIĘCEJ
Jeśli masz wrażenie, że wszyscy robią „to samo Kobido” — ten kurs pokaże Ci, jak pracować inaczej: z naukową precyzją, pięknym rytmem dłoni i efektami, które przyciągają lojalne klientki
Kim jestem i co to za kurs
Cześć, mam na imię Inga Vostretsova — jestem fizjoterapeutką i autorką metody naturalnego odmładzania twarzy przez masaż. Od ponad 5 lat prowadzę szkolenia z masażu twarzy w Katowicach i Krakowie, a moje profesjonalne kursy online ukończyło już ponad 1000 specjalistek z Polski i Europy
Specjalizuję się w technikach liftingujących, takich jak mioplastyczny SMAS lifting, masaż transbukalny i niechirurgiczna blefaroplastyka
Kurs „Upgrade swój Kobido” powstał dla profesjonalistek, które znają Kobido, ale chcą zrozumieć jego anatomię, uzyskiwać więcej efektów oraz nauczyć się rozróżniać typy starzenia i dobierać odpowiednie techniki masażu
Program kursu
Dzień 1
Miło mi Cię widzieć na kursie Upgrade swój KOBIDO!
Plan szkolenia Upgrade swój Kobido
JAK BĘDZIE PRZEBIEGAĆ SZKOLENIE?
Mam na imię Inga
CZEGO NAUCZYSZ SIĘ PODCZAS KURSU
Przez ostatnie 5 lat prowadziłam stacjonarne szkolenia z masażu Kobido w naszej Szkole Masażu Olinga
DLACZEGO STWORZYŁAM TEN KURS?
A OTO MÓJ OBIECANY BONUS
Dzień 2
Dziś zaczynamy naszą praktykę
Część drenująca
Część liftingująca
HISTORIA MOJEJ KURSANTKI
Dzień 3
NASZ DRUGI DZIEŃ PRAKTYKI!
Takie wiadomości dostaję od kursantek po szkoleniu
NIEWIDOCZNY MECHANIZM STARZENIA
Jakich technik masażu chciałabyś się nauczyć?
Dzień 4
Druga sekwencja ruchów masażowych do części modelującej masażu
Efekt po serii 10 masaży
DLA CIEBIE
Dzień 5
LIFTING
Percusja
Przechodzimy do praktyki
Efekt pracy z drobnozmarszczkowym typem starzenia
Strona z anatomią twarzy
A NA KONIEC MAM DLA WAS NAJPYSZNIEJSZY, NAJBARDZIEJ WARTOŚCIOWY BONUS
WEBINAR
Cena: 79 pln~18,74 eur
Lekcje: 26
Język: Polski
Jak robić Kobido tak, żeby każdy masaż dawał lepsze efekty,przyciągał więcej klientek i przynosił WIĘCEJ KASY
Dla kogo jest ten kurs
Dla wszystkich osób, które już ukończyły dowolny kurs Kobido
które chcą pracować głębiej, skuteczniej i bardziej świadomie. Ten kurs pomoże Ci zrozumieć anatomiczną logikę Kobido i wzmocnić efekty każdego ruchu
Dla masażystek
które chcą pracować więcej z twarzą niż z ciałem. Jeśli czujesz, że praca z ciałem staje się coraz cięższa, a masaże twarzy dają Ci więcej satysfakcji — ten kurs pomoże Ci pewnie przejść na zabiegi liftingujące twarzi rozwinąć swoją ofertę o naturalne odmładzanie
Dla osób, które chcą się wyróżnić na rynku i ZARABIAĆ WIĘCEJ
Jeśli masz wrażenie, że wszyscy robią „to samo Kobido” — ten kurs pokaże Ci, jak pracować inaczej: z naukową precyzją, pięknym rytmem dłoni i efektami, które przyciągają lojalne klientki
Kim jestem i co to za kurs
Cześć, mam na imię Inga Vostretsova — jestem fizjoterapeutką i autorką metody naturalnego odmładzania twarzy przez masaż. Od ponad 5 lat prowadzę szkolenia z masażu twarzy w Katowicach i Krakowie, a moje profesjonalne kursy online ukończyło już ponad 1000 specjalistek z Polski i Europy
Specjalizuję się w technikach liftingujących, takich jak mioplastyczny SMAS lifting, masaż transbukalny i niechirurgiczna blefaroplastyka
Kurs „Upgrade swój Kobido” powstał dla profesjonalistek, które znają Kobido, ale chcą zrozumieć jego anatomię, uzyskiwać więcej efektów oraz nauczyć się rozróżniać typy starzenia i dobierać odpowiednie techniki masażu
Program kursu
Dzień 1
Miło mi Cię widzieć na kursie Upgrade swój KOBIDO!
Plan szkolenia Upgrade swój Kobido
JAK BĘDZIE PRZEBIEGAĆ SZKOLENIE?
Mam na imię Inga
CZEGO NAUCZYSZ SIĘ PODCZAS KURSU
Przez ostatnie 5 lat prowadziłam stacjonarne szkolenia z masażu Kobido w naszej Szkole Masażu Olinga
DLACZEGO STWORZYŁAM TEN KURS?
A OTO MÓJ OBIECANY BONUS
Dzień 2
Dziś zaczynamy naszą praktykę
Część drenująca
Część liftingująca
HISTORIA MOJEJ KURSANTKI
Dzień 3
NASZ DRUGI DZIEŃ PRAKTYKI!
Takie wiadomości dostaję od kursantek po szkoleniu
NIEWIDOCZNY MECHANIZM STARZENIA
Jakich technik masażu chciałabyś się nauczyć?
Dzień 4
Druga sekwencja ruchów masażowych do części modelującej masażu
Efekt po serii 10 masaży
DLA CIEBIE
Dzień 5
LIFTING
Percusja
Przechodzimy do praktyki
Efekt pracy z drobnozmarszczkowym typem starzenia
Strona z anatomią twarzy
A NA KONIEC MAM DLA WAS NAJPYSZNIEJSZY, NAJBARDZIEJ WARTOŚCIOWY BONUS
WEBINAR
Cena: 79 pln~18,74 eur
Lekcje: 26
Język: Polski
https://yogainga.kwiga.com/courses/upgrade-swoj-kobido https://kobido.weblium.site/doszkolenie https://www.instagram.com/yogainga/