Що нового?

Набір учасників Your fit home, 2018 (Олександр Добромиль)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 50
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 35250

Прихований контент для користувачів Alister, Arzy, Аигога, Homer vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

кожного є шанс стати таким, яким він хоче бути. І різниця лише в алгоритмі дій, якому ти будеш слідувати. Якщо алгоритм вірний-у тебе є всі шанси досягти своєї мети. Якщо алгоритм поганий або його взагалі немає - ти приречений на провал.

програма YOUR FIT HOME (FAT BURN) для:

зниження жирового прошарку

Тренування з гантелями

Збільшення рельєфу м'язів

З власною вагою

Набору м'язової маси

[COLOR=# ff0000] відсутні вправи з тренувальними кільцями[/COLOR]
у місце цих вправ видається бонус
+бонус YOUR FIT EXP

прийми рішення і почни діяти!

Якщо ви опинилися на цій сторінці, то у вас, швидше за все, така ж проблема яка колись була у мене. Одного разу я просто подивився на себе в дзеркало і побачив відображення людини, чий образ непогано підійшов би для документального фільму про ожиріння. Живіт, боки, і вага за 110 кг., при зрості в 173 см. але ж мені не було і 30 років.

Не те, щоб я до цього ніколи не дивився на себе в дзеркало, але ... тіло покривалося шаром жиру поступово і непомітно. І я прекрасно розумію людей, захоплених роботою, домашніми справами та іншими проблемами, коли... іноді просто не до цього, і ти займаєшся іншими важливими справами, а потім "бам", і ти вже "не в формі". Знайома ситуація? І в якийсь момент це доходить до тієї межі, коли ти розумієш, що далі вже не можна. Це в той момент це розумів і я, знаючи, що якщо нічого не зробити зараз - буде тільки гірше, адже з кожним роком я змінююся, але далеко не в кращу сторону... тоді я і прийняв рішення, що я зміню своє тіло, чого б мені це не коштувало.

Я вивчив величезну кількість книг з тренувань і дієтології, і приступив до вирішення своєї проблеми. За перші 75 днів тренувань і правильного харчування мені вдалося знизити вагу на 17 кг. і значно змінити своє тіло! Мої м'язи знаходили рельєф, а жировий прошарок - танула. Вже через кілька місяців я виглядав зовсім інакше! Це було вражаюче і мене це надихало, мотивуючи рухатися далі! У цей період я дуже багато читав і консультувався з більш досвідченими спортсменами. І на основі свого досвіду, і всіх отриманих знань, Я склав для себе схему чергування етапів "сушки" і "массонабора", яка виявилося найбільш ефективною. Я чергував програми тренувань і змінював плани харчування, регулюючи кількість нутрієнтів в своєму раціоні. У підсумку, за 2 роки, я втратив близько 37 кг.зайвої ваги і значно збільшив силу і м'язові обсяги.

я створив алгоритм, який працює!

Продає сайт
https://privatelink.de/?http://dobromilfit.ru/fat-burn-home/

Угорі