Що нового?

Придбаний З любов'ю до рослин. Як облаштувати зелений оазис у себе вдома (Андерс Рейнеберг)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Опис книги

Догляд за рослинами приносить нам користь самими різними способами. Він радує душу, особливо зараз, коли всі ми страждаємо від стресу і занадто занурені у віртуальне середовище. Коли ми допомагаємо нашим рослинам рости і процвітати, вони, в свою чергу, дарують нам не тільки щастя, але і відчуття, що ми чогось досягли.

У своїй новій книзі Андерс Рейнеберг зібрав все, що вам потрібно знати про те, як зберегти домашні рослини щасливими і здоровими. Після публікації "норвезького саду" Андерс переїхав з міської квартири в заміський будинок, який вже перетворив на квітучий оазис.

У цій книзі ви знайдете безліч нових порад як по догляду за рослинами, так і з облаштування простору з їх допомогою. Книга наповнена натхненням і корисними порадами, призначеними як для новачків, так і для тих, хто вже розбирається в світі рослин.

Від авторів

Я такий радий, що саме ви відкрили цю книгу! Може бути, ви справжній експерт з багатим досвідом квітництва, а може, початківець ентузіаст? Або ваша цікавість пробудила пишна зелень на обкладинці? У будь-якому випадку, Ласкаво просимо до мого постійно зростаючого зеленого Всесвіту!

З кожним роком схиблених на рослинах, а вірніше, закоханих в них до божевілля, стає все більше. Квітникарство з хобі, не в образу сказано, літніх перетворилося на величезний тренд, який об'єднує людей різного віку, незалежно від їх гендеру, сексуальної орієнтації, кольору шкіри та етнічної приналежності. Рослини дарують спокій і допомагають вирішити розбіжності. Вони врівноважують суєту нашого поляризованого цифрового світу, повного потрясінь, подразників і стресів. Тому я сподіваюся, що найближчим часом в будинках по всьому світу з'явиться ще більше квітів. Нехай Моя книга зачарує вас і заразить зеленою лихоманкою!

У рослинах і догляді за ними мене найбільше вражає те, як їх світ виявляється невичерпним джерелом подиву, радості і нових знань.

Для кого ця книга

Для всіх, хто захоплюється кімнатними рослинами, дизайном інтер'єру і хоче створити вдома і на роботі затишну атмосферу.

• Об'єм: 235 стор
  • Формат: PDF, PDF розворотами
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/anders-reyneberg/s-lubovu-k-rasteniyam-kak-obustroit-zelenyy-oazi-67648076/

Угорі