Тепло-закрита група закоханих у йогу
Підходить для початківців. У теплі більше 60 відео уроків кундаліні йоги, медитацій і пранаям.
що дає практика Кундаліні Йоги:
Тонус
Гнучкість, розтяжка, сила, стрункість. Красиве, молоде, підтягнуте тіло і обличчя
Здоров'я
Хороший метаболізм, здоровий хребет, міцний сон, позбавлення від шкідливих звичок
Впевненість
Впевнена в собі. Дієш сміливо, без страху і сумнівів. Любиш і цінуєш себе
Енергія
У тебе багато енергії! Відчуваєш прилив сил вранці і приємне розслаблення ввечері
Гармонія
Усередині гармонія і умиротворення.
Краще розумієш і чуєш себе
Щастя
Гарний настрій кожен день, позитивні думки, нові ідеї
Любов
Відкривається серце. Любиш і приймаєш любов без страху і претензій
Процвітання
Змінюється мислення, з'являються нові можливості.
Розвивається інтуїція-ти знаєш що робити
Продажник:
Підходить для початківців. У теплі більше 60 відео уроків кундаліні йоги, медитацій і пранаям.
що дає практика Кундаліні Йоги:
Тонус
Гнучкість, розтяжка, сила, стрункість. Красиве, молоде, підтягнуте тіло і обличчя
Здоров'я
Хороший метаболізм, здоровий хребет, міцний сон, позбавлення від шкідливих звичок
Впевненість
Впевнена в собі. Дієш сміливо, без страху і сумнівів. Любиш і цінуєш себе
Енергія
У тебе багато енергії! Відчуваєш прилив сил вранці і приємне розслаблення ввечері
Гармонія
Усередині гармонія і умиротворення.
Краще розумієш і чуєш себе
Щастя
Гарний настрій кожен день, позитивні думки, нові ідеї
Любов
Відкривається серце. Любиш і приймаєш любов без страху і претензій
Процвітання
Змінюється мислення, з'являються нові можливості.
Розвивається інтуїція-ти знаєш що робити
Привіт, Я Тая. Я викладаю кундаліні йогу і медитації в Ізраїлі і онлайн по відео.
Мені 32. Останні 4 роки я живу в Ізраїлі.
Я вчилася (і завжди продовжую вчитися) у Harijiwan, Gurujas, Tej Kaur і Guru Jagat, а також в Московському інституті психоаналізу і у співзасновника НЛП Judith DeLozier.
Займаюся йогою 10 років, викладаю 6 років – кундаліні йогу, медитації, йога нідру. Проводжу ретрити, семінари, онлайн-курси та трансформаційні ігри.
Для мене кундаліні йога – це технологія, яка допомагає відмінно себе почувати, молодо виглядати, мати багато енергії, бути щасливою у відносинах і досягати успіху в улюбленій справі.
Мені 32. Останні 4 роки я живу в Ізраїлі.
Я вчилася (і завжди продовжую вчитися) у Harijiwan, Gurujas, Tej Kaur і Guru Jagat, а також в Московському інституті психоаналізу і у співзасновника НЛП Judith DeLozier.
Займаюся йогою 10 років, викладаю 6 років – кундаліні йогу, медитації, йога нідру. Проводжу ретрити, семінари, онлайн-курси та трансформаційні ігри.
Для мене кундаліні йога – це технологія, яка допомагає відмінно себе почувати, молодо виглядати, мати багато енергії, бути щасливою у відносинах і досягати успіху в улюбленій справі.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.lightinside.me/teplo