Що нового?

Придбаний Закритий інтенсив для обраних (Ельдар Гузаїров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 78.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Якщо ви читаєте ці рядки-ви обраний. Чесно, це посилання не піариться у відкриту ні на моєму Ютуб каналі, ні в ВК ні в інсті для всіх.
Посилання на цю сторінку можуть отримати тільки мої клієнти, учні та спостерігачі моїх експериментів.
Причина проста-я не хочу занадто багато народу в цю тему і не хочу ініціювати складчину на цей продукт.

що я пропоную?
Я за 2 дні хочу вам розповісти просту схему запуску і просування каналу + дам 10 вічних тематик для заробітку на Ютубі, не знімаючи свого обличчя.

Кожну з 10 тематик ми детально розберемо. І у кожної є потенціал на дохід від 500 до 5000$ в місяць. Прям на прикладах конкретних каналах я це покажу.

Всі тематики - відносно легкі для виробництва контенту. Вам не потрібно летіти в Дубаї і знімати щось з квадрокоптера.

Більшість тематик можна реалізувати не виходячи з дому. Або в форматі слайд-шоу, бо в форматі голосу за кадром і ваших рук в кадрі.

Також на інтенсиві детально розберемо сам канал, на якому я перезаливаю відео чужі за правилом Креатив Коммонс (СС) - як вам робити те ж саме, щоб це жило довго і безпечно.

програма інтенсиву
День 1 (21 лютого)
  • розбір каналу по СС (креатив коммонс) - як перезаливать грамотно чужі відео без отримання страйку і відключення монетки
  • як з нуля створити канал, грамотно налаштувати його та розвивати у 2022 році
  • Як працюють зараз алгоритми Ютуба, повний розбір і головні 3 фактори для того, щоб канал ріс і ролики набирали багато переглядів
  • розбір 5 тематик, в яких є трафік, гроші і легко продзводить контент
  • 30 хвилин - відповіді на питання
День 2 (22 лютого)
  • Як робити просту, але ефективну сео оптимізацію для роликів
  • Як я за 5 хвилин роблю клікабельні Обкладинки для відео без знань фотошопу
  • як мислить натовп, аналіз поведінки і психології масових тематик
  • розбір 5 залишилися тематик, в яких є трафік, гроші і легко робити контент
  • 30 хвилин - відповіді на питання
https://privatelink.de/?https://teletype.in/@eldar7/123

Угорі