програма на серпень
Штани бохо . Покажу: моделювання, розкрій і технологію пошиття:
Обробка гульфика на ґудзиках
приточування пояса
Обробка складок
Обробка низу
брючний костюм на фігуру яблуко: великі груди і живіт, велика ширина плеча, широка спина, ноги розведені в сторону.
Розберемо:
Роботу з сухою тканиною без еластану на примірці з урахуванням всіх особливостей фігури
Роботу з дефектами
Стильні штани з розрізами посередині, зі шліцом і на ґудзиках, з настрочними лампасними стрічками, по спинці відрізна лінія на рівні коліна і швом посередині.
розберемо технологію пошиття:
Обробка гульфика
Обробка шліц
Настрочка тасьми
Нюанси поведінки тканини
Приточування пояса з гумкою
Обробка низу
Сорочка-жакет м'який: капюшон і шнурівка, поличка з відрізною лінією у вигляді кокетки, рукав 3/4, настрочні стрічки
Розберемо:
Обробку капюшона і шнурка
Обробка всіх зрізів (в тому числі і шліц для закріплення знань)
сукня-корсет з втачними чашечками без підкладали.
Розберемо розкрій в двох варіантах:
Моделювання по основі полички і спинки
Побудова без основи полички і спинки (за своїми мірками)
технологія пошиття:
Обробка всіх зрізів
Обробка чашок (в тому числі, якщо немає чашок)
▪ ️ Створення пушапа
Робота з кісточками і пояснення, які кісточки краще застосовувати
Обробка застібки
складне дизайнерське плаття: ліф з відрізними косими рельєфами, імітацією м'якого коміра і спідниця з м'яким драпіруючим ефектом. (Разом з вами ми моделювали його в ефірі)
Розберемо:
Конструктивне моделювання в масштабному варіанті
Розкрій на макеті
Повну технологію всіх вузлів:
▪ ️ Обробка зрізів на ліфі
Фіксація складок
▪ ️ Обробка плечового зрізу в складному оформленні
▪ ️ Оформлення на передній половинці спідниці у вигляді складної складки з м'яким драпіруючим ефектом
▪ ️ Приточування підкладали по Ліфу в обробці горловини і пройми
▪ ️ Приточування підкладали до шліци
▪ ️ Дублювання
процес творчого зародження вечірньої сукні x плаття, яке поки є таємницею навіть для мене! Разом з вами ми зануримося в чарівний творчий процес створення сукні від і до, і створимо щось незвичайне!
Сукня з натурального шовку на весілля для мами (фігура маленького зросту, з великими грудьми, 56 розміру)
Детально розберемо процес створення, розкладку складного принта, примірку і нюанси
А також:
Доступ до частини матеріалів клубу - Більше 600 корисних постів з примірками, оглядами виробів і швейними порадами
Примірки з реальними клієнтами, навіть на складні фігури і чоловічі в тому числі, діалоги: на що потрібно звертати увагу і як вносити корективи
Але! увагу, дана програма передбачена для тих, хто купував мої навчання або володіє базовими техніками (крою та шиття) так як я не буду розповідати в клубі це докладно, (якщо вам потрібна база як скласти якийсь виріб - це окремі базові курси) але буду показувати важливі етапи створення від етапу продумування ескізу, моделювання до втілення в готовий зшите виріб, з акцентом на важливі технологічні моменти (за винятком технології пошиття тих виробів, які вказані в програмі повністю)
Дана програма клубу розміщується в постах Instagram, в період клубу серпня з 09.08.2021 по 08.09.2021, далі основна частина програми (під галочками) - видаляється.
Штани бохо . Покажу: моделювання, розкрій і технологію пошиття:
Обробка гульфика на ґудзиках
приточування пояса
Обробка складок
Обробка низу
брючний костюм на фігуру яблуко: великі груди і живіт, велика ширина плеча, широка спина, ноги розведені в сторону.
Розберемо:
Роботу з сухою тканиною без еластану на примірці з урахуванням всіх особливостей фігури
Роботу з дефектами
Стильні штани з розрізами посередині, зі шліцом і на ґудзиках, з настрочними лампасними стрічками, по спинці відрізна лінія на рівні коліна і швом посередині.
розберемо технологію пошиття:
Обробка гульфика
Обробка шліц
Настрочка тасьми
Нюанси поведінки тканини
Приточування пояса з гумкою
Обробка низу
Сорочка-жакет м'який: капюшон і шнурівка, поличка з відрізною лінією у вигляді кокетки, рукав 3/4, настрочні стрічки
Розберемо:
Обробку капюшона і шнурка
Обробка всіх зрізів (в тому числі і шліц для закріплення знань)
сукня-корсет з втачними чашечками без підкладали.
Розберемо розкрій в двох варіантах:
Моделювання по основі полички і спинки
Побудова без основи полички і спинки (за своїми мірками)
технологія пошиття:
Обробка всіх зрізів
Обробка чашок (в тому числі, якщо немає чашок)
▪ ️ Створення пушапа
Робота з кісточками і пояснення, які кісточки краще застосовувати
Обробка застібки
складне дизайнерське плаття: ліф з відрізними косими рельєфами, імітацією м'якого коміра і спідниця з м'яким драпіруючим ефектом. (Разом з вами ми моделювали його в ефірі)
Розберемо:
Конструктивне моделювання в масштабному варіанті
Розкрій на макеті
Повну технологію всіх вузлів:
▪ ️ Обробка зрізів на ліфі
Фіксація складок
▪ ️ Обробка плечового зрізу в складному оформленні
▪ ️ Оформлення на передній половинці спідниці у вигляді складної складки з м'яким драпіруючим ефектом
▪ ️ Приточування підкладали по Ліфу в обробці горловини і пройми
▪ ️ Приточування підкладали до шліци
▪ ️ Дублювання
процес творчого зародження вечірньої сукні x плаття, яке поки є таємницею навіть для мене! Разом з вами ми зануримося в чарівний творчий процес створення сукні від і до, і створимо щось незвичайне!
Сукня з натурального шовку на весілля для мами (фігура маленького зросту, з великими грудьми, 56 розміру)
Детально розберемо процес створення, розкладку складного принта, примірку і нюанси
А також:
Доступ до частини матеріалів клубу - Більше 600 корисних постів з примірками, оглядами виробів і швейними порадами
Примірки з реальними клієнтами, навіть на складні фігури і чоловічі в тому числі, діалоги: на що потрібно звертати увагу і як вносити корективи
Але! увагу, дана програма передбачена для тих, хто купував мої навчання або володіє базовими техніками (крою та шиття) так як я не буду розповідати в клубі це докладно, (якщо вам потрібна база як скласти якийсь виріб - це окремі базові курси) але буду показувати важливі етапи створення від етапу продумування ескізу, моделювання до втілення в готовий зшите виріб, з акцентом на важливі технологічні моменти (за винятком технології пошиття тих виробів, які вказані в програмі повністю)
Дана програма клубу розміщується в постах Instagram, в період клубу серпня з 09.08.2021 по 08.09.2021, далі основна частина програми (під галочками) - видаляється.
https://privatelink.de/?https://stroganovaschool.ru/home