Що нового?

Набір учасників Залежні відносини в парі (Ланцбург Марина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1030 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Що з'єднує вас в пару? Коли відносини в парі можна назвати довірливо близькими, а коли залежними?

Людина здатна піти на багато що, щоб не відчувати себе самотнім. Відносини двох людей завжди припускають компроміс. Але де та грань, за якою компроміс переходить у зраду себе?

Є жінки, які росли в парадигмі залежності. Їм вселяли:" шукай багатого чоловіка – будеш щаслива"," жінка прагне утримати чоловіка"," доля жінки - терпіти"," Думай про дітей, їм без батька буде погано","чоловік голова, а жінка шия".

І навіть отримавши освіту, часом заробляючи більше чоловіка, багато жінок продовжують будувати відносини на основі залежності. Їхні стосунки з чоловіком-гойдалки. Їх переслідує тривога. Але перервати відносини або хоча б спробувати змінити їх разом з чоловіком вони не готові.

Як же знайти баланс між власною незалежністю і близькістю у відносинах?

Якщо хоча б одне з наступних висловлювань відноситься до вас, то цей вебінар для Вас:

• Без нього я втрачаю емоційне підживлення
  • я стільки роблю для наших відносин, для нього., а він навіть не помічає цього.
  • я хочу знати, хто йому пише, дзвонить, бути в курсі всіх його справ. мені здається він щось приховує від мене.
  • мені з ним складно, але без нього буде ще гірше.
  • я злюся, але завжди потім знаходжу виправдання його діям.
  • він п'є, б'є, але зате він хороший батько.
  • коли він мене відкидає, я відчуваю, що зі мною щось не так, і я хочу довести йому, що можу бути іншою, хорошою, гідною його.
  • багато разів ми намагалися розлучитися, але кожен раз він мене повертав.
  • він вважає, що проблеми в наших відносинах через Мене, і я хочу змінити себе, щоб наш зв'язок покращилися.
програма вебінару

Як розпізнати любовну залежність?

• ознаки любовної залежності
  • чим відрізняються близькі довірчі відносини від любовної залежності?
  • етапи розвитку любовної залежності.
  • причини виникнення емоційної залежності.
  • наслідки любовної залежності:
- руйнівний вплив на учасників відносин,

- вплив залежних відносин в сім'ї на дітей.

як впоратися з любовною залежністю?

• етапи опрацювання.
  • яких помилок важливо уникнути.
  • 7 способів розлучитися з залежністю. Розбираємо на прикладах.
  • чим замінити любовну залежність.
що Ви отримаєте на вебінарі:

• ви визначите, чи страждаєте від любовної залежності, і наскільки глибоко ви в неї увійшли.
  • ви побачите, як залежність впливає на вас і ваше оточення,
  • ви знайдете причини своєї любовної залежності,
  • ви зробите перші кроки на шляху позбавлення від залежності, підібравши оптимальні для вас шляхи і методи.
у ваших руках змінити сценарій цей сценарій залежності.

https://privatelink.de/?https://www.psymama.ru/kurs/lyubovnaya-zavisimost

Угорі