Для КОГО цей КУРС:
Для тих, хто хоче..
I ступінь
Вебінар 1. Натальная карта, її елементи і побудова.
Вебінар 2. Планети, управителі, будинки гороскопу, поля гороскопу. Стихії, види енергій і їх поєднання, аспекти, поля гороскопу.
Вебінар 3. 4 народження. Пропуск в світле майбутнє і заповітне " а у мене?"
Вебінар 4. Місяць, в знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 5. Сонце. Джерело енергії і нескінченних ресурсів. У знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 6. Меркурій. Обробка інформації та комунікації. У знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 7. Марс. Старт справи, підприємницькі здібності, рівень сексуальності. У знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 8. Венера. Симпатії, ставлення до грошей і партнерів. У знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 9. Соціальні планети. Юпітер і Сатурн. З'єднання особистості з соціальними шарами. Внутрішній стрижень і місія. У знаках, будинках, аспектах
Вебінар 10. Вищі планети. Суперсила і надздібності. Уран, Нептун, Плутон. У знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 11. Нюанси натальной карти шахта, падіння, ретроградність, критичні градуси, включення Ліліт. Призначення огранювання алмазу 3 уроки
II ступінь
Вебінар 1. Сила планет. Визначення планет управителів. Управителі будинків.
Вебінар 2. Будинку гороскопа. Сильний і слабкий будинок. Тематичний аналіз будинку.
Вебінар 3. Ланцюжки диспозиторов. Ланцюжки управителів. Взаємодія з включеними планетами. Сила будинку.
Вебінар 4. Компенсаторика. Як виправити те, що не продумала природа.
Вебінар 5-6. Профорієнтація та фінанси. Активація золотого копитця.
Вебінар 7-8-9. Особисте життя. Тонкощі аналізу особистого щастя і підбір партнера. Синастрія (сумісність двох партнерів).
Вебінар 10-11. Дитячий гороскоп. Таланти, вектор напрямку дитини. Сімейні сценарії. Робота з родом.
Вебінар 12. Здоров'я. Аналіз слабких місць в карті.
Вебінар 13. Бонусний. Секрети консультування. Алгоритм виходу на ринок.
Додатковий модуль по просуванню від Галіцина Микити
чому саме я?
Невелика Передмова:
Я народилася в простій сім'ї, без семи п'ядей на чолі і жила нормально "як всі". Іпотека, діти, розлучення і боргова яма додаються. Але працьовитість, інтерес і пара фішок з мого гороскопу зробили свою справу.
За кілька років з боргів в 2 млн, я виросла до 300 тис.на місяць. З 28 кв.метрів в 100 кВ. з хрущовки в елітний район. Я знаю, як це робити і хочу, щоб ці знання були у кожного.
Тепер про головне
Я маю маніячну любов до навчання, але те, що я бачу часто – густо у всіх науках за типом астрології-це манія величі вчителів і байдужість до учнів.
Моя мета-зробити астрологію доступною кожному, зберігаючи тонку грань між примітивним гороскопом для Тельців і важкої артилерії роботи з егрегорами. А ще, уважно ставитися до учнів, враховуючи, як працює мозок, коли освоюються складні нюанси.
Моє завдання-спростити ваш шлях, подаючи матеріал таким чином, щоб учень не втрачав інтерес.
Тариф на вибір
Слухач (I ступінь)26700
All Inclusive (I і II ступінь) 59900
Для тих, хто хоче..
- звільнитися з роботи за наймом, стати професійним астрологом консультантом і заробляти на консультаціях;
- не хоче після декрету повертатися на колишню роботу і шукає нове заняття, яке приносить дохід і задоволення;
- більше дізнатися про свої сильні сторони і прокачати слабкі;
- вирішити свої проблеми і допомагати їх вирішувати іншим;
- дізнатися напрямок свого розвитку і перестати плисти за течією;
- зрозуміти, чи підходить йому партнер, чи є сенс продовжувати відносини чи ні;
- швидко привернути до себе будь-якого чоловіка/жінку;
- допомогти дитині стати щасливою і успішною так, як потрібно саме їй, а не так, як пишуть у книгах;
- не хоче після декрету повертатися на колишню роботу і шукає нове заняття, яке приносить дохід і задоволення;
- нумеролог, таролог, фахівець з матриці душі або будь-якої іншої системи самопізнання. Нові знання допоможуть глибше розуміти проблеми клієнта і підвищити чек на свої послуги;
- вже проходив навчання астрології, але так нічого і не зрозумів;
- має якісь знання з інших шкіл, але відчуває, що не вистачає чітких алгоритмів для консультування.
I ступінь
Вебінар 1. Натальная карта, її елементи і побудова.
Вебінар 2. Планети, управителі, будинки гороскопу, поля гороскопу. Стихії, види енергій і їх поєднання, аспекти, поля гороскопу.
Вебінар 3. 4 народження. Пропуск в світле майбутнє і заповітне " а у мене?"
Вебінар 4. Місяць, в знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 5. Сонце. Джерело енергії і нескінченних ресурсів. У знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 6. Меркурій. Обробка інформації та комунікації. У знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 7. Марс. Старт справи, підприємницькі здібності, рівень сексуальності. У знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 8. Венера. Симпатії, ставлення до грошей і партнерів. У знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 9. Соціальні планети. Юпітер і Сатурн. З'єднання особистості з соціальними шарами. Внутрішній стрижень і місія. У знаках, будинках, аспектах
Вебінар 10. Вищі планети. Суперсила і надздібності. Уран, Нептун, Плутон. У знаках, будинках, аспектах.
Вебінар 11. Нюанси натальной карти шахта, падіння, ретроградність, критичні градуси, включення Ліліт. Призначення огранювання алмазу 3 уроки
II ступінь
Вебінар 1. Сила планет. Визначення планет управителів. Управителі будинків.
Вебінар 2. Будинку гороскопа. Сильний і слабкий будинок. Тематичний аналіз будинку.
Вебінар 3. Ланцюжки диспозиторов. Ланцюжки управителів. Взаємодія з включеними планетами. Сила будинку.
Вебінар 4. Компенсаторика. Як виправити те, що не продумала природа.
Вебінар 5-6. Профорієнтація та фінанси. Активація золотого копитця.
Вебінар 7-8-9. Особисте життя. Тонкощі аналізу особистого щастя і підбір партнера. Синастрія (сумісність двох партнерів).
Вебінар 10-11. Дитячий гороскоп. Таланти, вектор напрямку дитини. Сімейні сценарії. Робота з родом.
Вебінар 12. Здоров'я. Аналіз слабких місць в карті.
Вебінар 13. Бонусний. Секрети консультування. Алгоритм виходу на ринок.
Додатковий модуль по просуванню від Галіцина Микити
чому саме я?
Невелика Передмова:
Я народилася в простій сім'ї, без семи п'ядей на чолі і жила нормально "як всі". Іпотека, діти, розлучення і боргова яма додаються. Але працьовитість, інтерес і пара фішок з мого гороскопу зробили свою справу.
За кілька років з боргів в 2 млн, я виросла до 300 тис.на місяць. З 28 кв.метрів в 100 кВ. з хрущовки в елітний район. Я знаю, як це робити і хочу, щоб ці знання були у кожного.
Тепер про головне
Я маю маніячну любов до навчання, але те, що я бачу часто – густо у всіх науках за типом астрології-це манія величі вчителів і байдужість до учнів.
Моя мета-зробити астрологію доступною кожному, зберігаючи тонку грань між примітивним гороскопом для Тельців і важкої артилерії роботи з егрегорами. А ще, уважно ставитися до учнів, враховуючи, як працює мозок, коли освоюються складні нюанси.
Моє завдання-спростити ваш шлях, подаючи матеріал таким чином, щоб учень не втрачав інтерес.
Тариф на вибір
Слухач (I ступінь)26700
All Inclusive (I і II ступінь) 59900
https://privatelink.de/?https://uranclub.ru/