На цьому надихаючому онлайн-уроці ми намалюємо найніжніші білі півонії! Робота стане шикарним подарунком і вишуканою прикрасою інтер'єру!
На уроці ми розберемо, наскільки цікавий може бути білий колір, я навчу вас малювати об'єкти білого, найскладнішого кольору, живописно і реалістично.
крім цього ми відпрацюємо:
Сайт продажу:
На уроці ми розберемо, наскільки цікавий може бути білий колір, я навчу вас малювати об'єкти білого, найскладнішого кольору, живописно і реалістично.
крім цього ми відпрацюємо:
- як швидко малювати численні пелюстки,
- як передати обсяг, світло і тінь, тепло і холод,
- як малювати фактури тканини, дерева, скла.
матеріали:
Папір: розмір 35х37 (можна трохи більше або менше) для пастелі темно-сірого кольору (у мене буде Canson touch 345)
варіанти:
Сапѕоп mi-teintes touch 345 \ 425
Сапѕоп mi-teintes 345 \ 448 \ 501 \ 133
Pastelmat темно-коричневий \ антрацит \ темно-сірий
Нам потрібен досить темний відтінок, щоб півонії виглядали контрастно.
Біла акварель (опціонально) або гуаш, якщо вийде тонко і однорідно нанести розведену фарбу.
пастельні олівці:
Роботу можна малювати олівцями\крейдою\PanPastel, я буду міксувати всі ці інструменти.
Нам будуть потрібні наступні відтінки:
Білий, світло-жовтий теплий (майже білий), умбра Середня, охра Середня, жовтий, теплий сірий, холодний сірий, бежевий, (відтінки кольорів) темно-зелений, Світло-зелений, оливковий, запорошений рожевий (для бутонів).
Папір: розмір 35х37 (можна трохи більше або менше) для пастелі темно-сірого кольору (у мене буде Canson touch 345)
варіанти:
Сапѕоп mi-teintes touch 345 \ 425
Сапѕоп mi-teintes 345 \ 448 \ 501 \ 133
Pastelmat темно-коричневий \ антрацит \ темно-сірий
Нам потрібен досить темний відтінок, щоб півонії виглядали контрастно.
Біла акварель (опціонально) або гуаш, якщо вийде тонко і однорідно нанести розведену фарбу.
пастельні олівці:
Роботу можна малювати олівцями\крейдою\PanPastel, я буду міксувати всі ці інструменти.
Нам будуть потрібні наступні відтінки:
Білий, світло-жовтий теплий (майже білий), умбра Середня, охра Середня, жовтий, теплий сірий, холодний сірий, бежевий, (відтінки кольорів) темно-зелений, Світло-зелений, оливковий, запорошений рожевий (для бутонів).
Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://dubininaschool.com/page17707562.html