Дивилися "Області темряви"? Там герої пили таблетки, які виводили мозок на нові потужності. Людина ставала просто супер-продуктивною! А що, якби у вас були такі таблетки? І при цьому абсолютно нешкідливі для мозку і організму.
Ви змогли б вивчити англійську (або іншу мову), який вам цікавий. У вас вистачило б запалу, щоб навчитися круто малювати, шити або грати на музичному інструменті. А головне, ви б отримували задоволення від самого процесу навчання.
І це реально! Потрібно тільки правильно налаштувати підсвідомість.
Є техніки, які задіють ваші приховані резерви, знімають блоки і установки про те, що вчитися нудно і важко (а вони сидять в нас ще зі школи).
Копнути цю тему глибше і налаштуватися на продуктивність і швидке навчання ви зможете на гіпноефірі Світлани Бугели "запрограмуйте мозок на продуктивність!"
цей ефір буде корисний всім, хто хоче:
- підвищити свою продуктивність
- мати відмінну пам'ять і ясний розум незалежно від віку
- допомогти дитині полюбити навчання і зняти страх перед контрольними
Теорія + практика
спочатку розберемо:
‣ Як ми навчаємося?
‣ Як налаштувати мозок на продуктивну роботу?
‣ Чому з віком погіршуються когнітивні функції мозку? І що робити, щоб запобігти цьому?
‣ Як створювати нейронні зв'язки? І як це допоможе вам у звичайному житті?
‣ Як налаштувати дитину на навчання в задоволення?
‣ ТОП-10 фраз, які потрібно і які не можна говорити дитині для мотивації в навчанні
потім перейдемо до гіпносессіі,
під час якої м'яко перепрограмуємо свій мозок і налаштуємо його на продуктивну роботу і ефективне навчання
- Результат ефіру і гіпносесії:
1 дізнаєтеся про фішки, які допоможуть вам продуктивніше навчатися, і налаштуєте себе на відмінну роботу
2 зрозумієте, як продовжити молодість мозку і знизити шанси розвитку Альцгеймера в похилому віці
3 Перестанете думати:" Ой, це занадто складно для мене, я не зможу в цьому розібратися "і почнете вважати:" Хм, як цікаво! Я хочу цьому навчитися!"
4 Станете ефективніше: за той же час будете встигати виконувати більше завдань — і все це легко, без надриву і насильства над собою
5 дізнаєтеся, як правильно надихати дитину на навчання
Часті питання:
наскільки це безпечно. Все таки це гіпноз...
— Гіпноз-це на 100% безпечно. Ви залишаєтеся в свідомості і повністю усвідомлюєте себе. Без вашої волі нічого не станеться!
чи потрібно мені щось робити під час гіпносесії?
- Ні. Просто розслабтеся і слухайте мій голос.
як часто можна буде переслуховувати аудіозапис для створення наміру на стрункість?
- Так часто, як вам буде це необхідно. Слухайте себе, тут немає чітких правил.
https://privatelink.de/?https://lifthuman.com/ether_hypnosis?gcmes=15035568117&gcmlg=5129371