Нервова система-мабуть, найскладніша з усіх. У неї входить головний і спиною мозок (центральна нервова система) і периферичні нерви. Будь-який, навіть самий невеликий розлад в роботі нервової системи, може самим згубним чином відбитися на якості життя і стан здоров'я.
Що робити?
Навчитися бути розслабленим.
Органи шлунково-кишкового тракту.
Здоровий організм сам себе очищає. Але тільки за умови правильної роботи органом шлунково-кишкового тракту.
Найменший збій в жовчному міхурі або, наприклад, нирках провокує виникнення різних захворювань.
Смертність від гастроентерологічних причин в Росії займає третє місце після серцево-судинних і онкологічних хвороб.
Що робити?
Дотримуватися режиму дня, правильно харчуватися і проводити профілактичні очищення.
Імунна система.
Якщо імунітет слабкий, то навіть знаходження в курному приміщенні може спровокувати серйозне захворювання.
Що робити?
Відмовитися від шкідливих звичок, вилікувати затяжні захворювання, включити фізичну активність, налагодити харчування і образ думок.
В рамках мого курсу ви повністю очистите
всі системи свого рганізму від шлаків і запустіть
Саморегуляцію-самоочищення і самовідновлення організму
розслаблення і напруга -
Життя і Смерть
- Що таке розслаблення і напруга. Як розслаблення і напруга впливають на здоров'я і що можна зробити для відновлення рівноваги в організмі, щоб завжди бути в здоров'ї.
- щастя-в сьогоденні "тут і зараз", в минулому і майбутньому життя немає, все в нашому сьогоденні - і здоров'я і любов і все, що хочеться.
- Мистецтво сну-правильний сон у правильний час.Основа здоров'я-вміння розподіляти день так, щоб сну вистачало і здоров'я не страждало.
- вправи на розслаблення через напругу – перемога життя над смертю – продовження життя і здорове тіло. Можна використовувати "ворога" - напруга, для того, щоб навчитися розслаблятися. Через практики тіла формування м'язової пам'яті на розслаблення.
- вправа на емоційне розслаблення – здоров'я і молодість - вміння розслаблятися не тільки фізично, а й емоційно.
- вправа на енергетичне розслаблення-здоров'я, молодість, довголіття - дає проточність енергетичних меридіанів, прибирання блокувань меридіанів і біологічно активних центрів.
Вмієте швидко розслаблятися навіть в самій стресовій ситуації.
Зведена до нуля ймовірність виникнення захворювань.
+
Запуск трьох
фізіологічних систем
- Підготовка каналізації організму для запуску систем – вправи на поліпшення роботи лімфатичної і кровоносної систем, а також роботи товстого кишечника для підготовки повноцінного виведення шлаків і токсинів з організму.
- Запуск системи саморегуляції організму-вправи на хорошу роботу центральної і вегетативної нервових систем, через які йде регуляція всіх процесів в організмі.
- Запуск системи самоочищення організму-вправи на хорошу роботу органів шлунково-кишкового тракту.
- Запуск системи самовідновлення організму-вправи на хорошу роботу імунної системи.
- Запуск енергосистеми організму на обслуговування трьох фізіологічних систем через епіфіз-шишковидну залозу-невелика медитативна практика управління свідомістю.
- налаштування автоматичного розслаблення організму (без вашої участі, тобто сам організму на автоматі запускає процес розслаблення, коли потрібно).
https://privatelink.de/?https://tatyana-panyushkina.com/sboi-organizma-secret-1/