Що нового?

Придбаний Запуск 3-х фізіологічних систем: саморегуляція-самоочищення-самовідновлення (Тетяна Панюшкіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1361 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 30.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У своїй роботі Тетяна Панюшкіна використовує:

• знання традиційної китайської медицини;
  • Китайську систему У-Сін-концепція п'яти першоелементів, першостихій;
  • метод пондеромоторного письма-автоматичного письма як амплітудно-частотної характеристики чакрального стовпа (АЧХ), з його допомогою можна тестувати здоров'я на всіх рівнях з точністю від 94% до 100%
  • Китайську метафізику-феншуй, Ци Мень, 9 палаців.
Тетяна-один з найсильніших фахівців в СНД за системою у-Сін. Володіє сильною інтуїцією і яснознанием.

В рамках мого курсу ви повністю очистите всі системи свого організму від шлаків і запустіть саморегуляцію, самоочищення і самовідновлення організму.

Тариф "Базовий". Розслаблення і напруга - життя і Смерть
  • Що таке розслаблення і напруга. Як розслаблення і напруга впливають на здоров'я і що можна зробити для відновлення рівноваги в організмі, щоб завжди бути в здоров'ї.
  • щастя-в сьогоденні "тут і зараз", в минулому і майбутньому життя немає, все в нашому сьогоденні - і здоров'я і любов і все, що хочеться.
  • Мистецтво сну-правильний сон в правильний час.Основа здоров'я-вміння розподіляти день так, щоб сну вистачало і здоров'я не страждало.
  • вправи на розслаблення через напругу-перемога життя над смертю-продовження життя і здорове тіло. Можна використовувати" ворога " - напруга, для того, щоб навчитися розслаблятися. Через практики тіла формування м'язової пам'яті на розслаблення.
  • вправа на емоційне розслаблення-здоров'я і молодість - вміння розслаблятися не тільки фізично, а й емоційно.
  • вправа на енергетичне расслабе-ня-здоров'я, молодість, довголіття - дає проточність енергетичних меридіанів, прибирання блокувань меридіанів і біологічно активних центрів.
Результат дня: вмієте швидко розслаблятися навіть в самій стресовій ситуації. Зведена до нуля ймовірність виникнення захворювань.

Тариф "Повний". Все, що у варіанті базовий + Запуск трьох фізіологічних систем

• Що таке розслаблення і напруга. Як розслаблення і напруга впливають на здоров'я і що можна зробити для відновлення рівноваги в організмі, щоб завжди бути в здоров'ї.
  • щастя-в сьогоденні "тут і зараз", в минулому і майбутньому життя немає, все в нашому сьогоденні - і здоров'я і любов і все, що хочеться.
  • Мистецтво сну-правильний сон в правильний час.Основа здоров'я-вміння розподіляти день так, щоб сну вистачало і здоров'я не страждало.
  • вправи на розслаблення через напругу-перемога життя над смертю-продовження життя і здорове тіло. Можна використовувати" ворога " - напруга, для того, щоб навчитися розслаблятися. Через практики тіла формування м'язової пам'яті на розслаблення.
  • вправа на емоційне розслаблення-здоров'я і молодість - вміння розслаблятися не тільки фізично, а й емоційно.
  • вправа на енергетичне расслабе-ня-здоров'я, молодість, довголіття - дає проточність енергетичних меридіанів, прибирання блокувань меридіанів і біологічно активних центрів.
Результат дня: вмієте швидко розслаблятися навіть в самій стресовій ситуації. Зведена до нуля ймовірність виникнення захворювань.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://tatyana-panyushkina.com/vesenee-vizdorovlenie5/

Угорі