Що нового?

Придбаний Запуск себе, як фрілансера і свого онлайн-продукту (Христина Дедуліна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 478 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

цей ЧЕК-ЛИСТ ДЛЯ тебе, якщо
  • тобі не вистачає досвіду, щоб знайти першого клієнта і побачити перші гроші у фрілансі і в онлайні
  • Не знаєш, як ефективніше просунути себе і мати середній чек від 10000-15000 рублів з одного клієнта
  • хочеш покроково створити свій онлайн-продукт на досвіді того, у кого вже вийшло
  • мрієш впровадити топові фішки та інструменти, які відразу дадуть результати, так як вони протестовані нашою командою
  • хочеш дізнатися нові канали просування
  • складеш план для залучення цільової аудиторії з креативними іграми та інтерактивами
  • дізнатися топ 5 секретів чіпляючого контенту в 2020 році
  • Лайфхаки перед запуском і багато іншого
  • БОНУС 1-відеоурок від запрошеного фахівця"5 секретів ефективного тесту ніші в таргеті перед стартом"
  • БОНУС 2 - відеоурок від мене "топові методи просування через чіпляє і залучає контент + досвід створення онлайн-продукту з нуля"
часті питання

у мене немає ніші. Не знаю, чим займатися у фрілансі
Це передбачено, тому є пункт "вибір справи", в якому зможеш вибрати для себе нішу

у мене є свій бізнес. Мені це буде корисно?
Однозначно, так. Так як за допомогою інструментів в чек-листі ви зможете посилити свій контент, впровадити нові інструменти просування і збільшити продажі, впізнаваність і залученість

якщо я вже фрілансер, чи буде він корисним?
Звичайно. Якщо є таке питання, значить хочеться збільшити свій дохід від фрілансу, щоб вибудовувалася черга з клієнтів. Вірно?) Тоді впровадивши всі фішки з чек-листа зможеш отримати бажаний прибуток

інформація з чек-листа є вся на курсі? Або вони не перетинаються?
У чек-листі нова інформація. Корисно як тим, хто вже проходив курс, так і тим, хто ще не був на курсі "Вибухова трансформація".

Чек-лист залишиться назавжди або доступ закриється? І в якому він форматі?
Він залишиться з вами назавжди, в форматі pdf + відеоуроки. Ми продовжили на ваші прохання бонуси ще на 24 години і заморозили ціну 899 рублів
https://privatelink.de/?https://www.kristallab.ru/start

Угорі