Що нового?

Придбаний Запуск своїх консультацій на 1 млн (Ніка Зебра)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 51.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вчора розповіла про інтенсив "Запуск своїх консультацій на 1 млн" і отримала купу повідомлень з недовірою. Невже правда хтось заробляє такі гроші? На консультаціях? Один?

розумієш, консультації бувають різні:
  • погодинні та сесійні,
  • особисті та групові,
  • онлайн і оффлайн,
  • короткі і з супроводом,
  • самостійні і доповнюють.
і це все різні моделі роботи! Їх навіть продавати треба по-різному. Якщо ти психолог або робиш лендінги і працюєш в чеку 3500-5000 за консультацію - тут мільйона немає. Ніша хороша, а підхід поганий. Тебе обдурили. В інфобізнесі великі гроші криються там, де можна продавати багато і дешево або мало і дорого (в ідеалі, багато і дорого, але треба ж з чогось починати). Але в моделі" продавати особисті консультації багато і дешево " криються тільки невроз і вигоряння. І кінця цьому немає. Давай міняти твою модель? Я вже писала, що зараз мій час коштує 20 000 і я подвою його на початку 2021 року. Моя індивідуальна робота-від 280 000 рублів. Скептикам зауважу: так, купують. Так, добре. Я вже показувала якось банківські скріни. Можу розповісти, як таке створити.

Інтенсив "Запуск платних консультацій на 1 млн" - для тих, хто давно дозрів і хоче добре заробляти на своїх знаннях і досвіді. Переходь за посиланням і реєструйся
Після інтенсиву "Запуск платних консультацій на 1 млн" ти почнеш продавати свої консультації і зрозумієш, як заробляти на них до мільйона рублів на місяць

Розклад вебінарів інтенсиву:
  • Вт 22.12-схеми запуску консультацій з нуля. Яку ціну призначити?
  • Ср 23.12-створюємо потік клієнтів на консультації. Що допомагає продавати консультації. Як продавати без агресії і втюхування.
  • Чт 24.12-підвищення цін. Схема виходу на 1 млн в місяць на консультаціях.
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-58217819_6771

Угорі