Що нового?

Придбаний Запуск в Instagram 2020, Стандарт (Андрій Захарян, Дмитро Кудряшов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5478 ГРН
Учасників: 0 з 127
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у понеділок 28 вересня у нас стартує курс про те, як робити запуски в Instagram. Якщо ти не знаєш, що таке запуск, то це якраз те, на чому робляться найбільші гроші в соцмережах. Я цим займаюся сам з 2015 і навчаю з кінця 2017. За цей час багато людей, слідуючи моїй авторській схемі, стали мільйонерами. Це не жарт і не помилка. Абсолютно "прості" люди з повного нуля слідуючи тому, що я говорив робити, протягом від декількох місяців до року вийшли на дохід від мільйона рублів на місяць і більше. Хтось-сильно більше. І це круто.

До речі, щоб це не було просто словами, Ось посилання на людей, їх цифри і ніші. Ми працюємо з Грудня 2017 року, і якщо промотаєш в самий низ, то при уважному вивченні побачиш, як деякі люди росли: спочатку якісь копійки, потім кілька тисяч, потім-десятки тисяч, сотні тисяч і, нарешті, стабільні мільйони.

І найважливіший момент: крім мого контенту, який зірве тобі дах, я запросив кількох людей з моєї робочої групи. Кожен з них з початку року і по поточний день (тобто за 9 неповних місяців) заробив десятки (!) мільйонів рублів, роблячи запуски в Instagram. Вони розкажуть про те, що саме і як вони роблять. Так-так, реальні мільйонери на реальних проектах поділяться що і як. І це безцінно, тому що таким в принципі не прийнято ділитися зі сторонніми.

Курс йтиме п'ять днів-з 28 вересня по 2 жовтня. Це-обов'язкова частина, там далі-як піде, можливо, відповіді на питання затягнуться і ми проефіримо ще кілька днів, як зазвичай ))

на курсі будуть три умовні частини.
  • перша-це контентна частина. Там я розповім теоретичний блок. Тобто що робити, навіщо робити, в якому вигляді робити і чому саме так. В принципі, цього буде достатньо для того, щоб взяти аккаунт будь-якого ступеня розкрученості, зробити там запуск і заробити гроші швидко. За рабочесть схеми я відповідаю. Ну і плюс кілька сотень людей, які працюють за моєю схемою, говорять самі за себе.
  • друга частина-це практична. Але не в сенсі, що я змушу тебе щось робити, а наші запрошені спікери розкажуть, як вони роблять запуски у себе на акаунтах або на акаунтах тих, кого вони продюсують. Незважаючи на те, що база одна, у кожного є свої авторські фішки, тобто у тебе будуть кілька схем запуску, і ти зможеш вибрати ту, яка тобі ближче за характером.
  • третя частина-відповіді на питання. Не знаю чи доводилося тобі бути присутнім на моїх заходах, але якщо так, то ти знаєш, що я запросто сиджу кілька годин поспіль і відповідаю до останнього питання. Коротше, з прогалинами в знаннях і розуміннях не піде ніхто.
чи підійде це для блогерів? Хотілося б сказати, що так, однозначно, але Блін, я вже не ризикую так кидатися словами. Тому що кожен раз люди дивують мене своєю твердолобістю і здатністю вигадати на порожньому місці такі проблеми, про які я б навіть здогадатися не міг. Тому скажу по-іншому: курс підійде для тих людей, які продають свої послуги або продукти, а так само для тих, хто планує коли-небудь запустити свій навчальний курс або консультації, і для тих, хто хоче стати продюсером і запускати курси інших людей.

Угорі