Що нового?

Придбаний Запуск в соцмережах (Андрій Захарян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 144.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
програма

мислення money maker'а
Тут ми трошки розгойдаємо мізки в бік гнучкості мислення і навчимося бачити можливості. Я довго ігнорував цей момент і кожен раз дивувався-чому одні дивляться на щось і відразу ж придумують десяток варіантів як можна заробити, а інші думають, думають, думають... і кажуть " і че?". Окей, значить виділимо час, щоб включити всім голови і налаштувати на заробляння грошей. Я знаю, що всі відразу хочуть схему "що робити по кроках", але, судячи з відгуків тих, хто пройшов "Запуск", виключати цей блок — просто злочин.

ринок
Тут ми вивчимо деякі інструменти для аналізу ринку. Тонкий момент — якщо умовний iPhone хочуть багато, навіть не розуміючи навіщо він їм потрібен, вантажаться кредитами, збирають і в підсумку купують заповітну залізяку, тому що "це круто", то з інфобізом все трошки складніше-не можна вивалити продукт на ринок і чекати, що за ним вишикується черга. Тут потрібно реально розуміти чого люди хочуть. І це ми зрозуміємо протягом другого блоку. Більше того, я дам схему вибору ідеальних дат запуску продуктів. Це - "секретний секрет", тому що метод визначення в деяких нішах працює з точністю буквально до одного дня. А так само покажу за яким принципом визначати рівень цін на кожен конкретний продукт.

Продукт
Найкрутіший сайт, найкрутіший маркетинг, найкрутіший Копірайтинг... не допоможуть продати те, що нікому не потрібно. А значить в третьому блоці ми придумаємо або докрутимо продукт. Причому, це все буде не на рівні "мені здається, що людям повинно сподобатися", а я дам свій спрощений чек-лист оцінки потенціалу проекту, за яким можна буде заздалегідь визначити чи треба взагалі витрачати час на те, що не принесе багато грошей... і важливий момент: ми не будемо продавати якусь непотрібну хрень, маскуючи її під щось життєво необхідне. Ще раз: ми не будемо продавати непотрібну лайно, ми будемо робити потрібні продукти. І ще раз: ми не будемо продавати непотрібну хрень, а відмовимося від маячної ідеї на користь нормальної, з якої можна зробити щось осудне і продавабельне.

Маркетинг
Будуємо максимально короткий міст між ринком і продуктом. Для уточнення: маркетинг-це дійсно останнє, над чим ми будемо працювати. Тому що коли ми знаємо чого хочуть люди і у нас є це, все стає сильно простіше (якщо цілеспрямовано не ускладнювати, тому що "в такій-то книжці написано, що потрібно робити так-то...").

живі приклади та відповіді
У "запуску в соцмережах" будуть розглянуті чотири схеми роботи: зі стіни ВКонтакте, зі стіни в Instagram, через групу ВКонтакте, через групу в Instagram. Щоб це не було просто теорією, я запросив людей, кожен з яких спеціалізується на одній зі схем, щоб вони на прикладі своїх проектів розповіли, як це працює в живу. Це реально безцінний досвід.

Так само в цьому блоці будуть дані відповіді на питання учасників, щоб ні у кого не залишилося незрозумілих моментів.

Результат
Маємо готовий алгоритм для запуску інфопродукту в соцмережах, який можна використовувати відразу ж.

Угорі