Що нового?

Придбаний Запусти свій бізнес за 5 днів без вкладень в товар і послуги. Тариф бізнес PRO (Артур Абдуллін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 83 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Кому підходить цей гайд:
  • новачкам. Які хочуть заробляти в онлайні, не маючи спеціальних навичок
  • найманим працівникам. Які хочуть мати додатковий дохід на удаленке
  • підприємцям і фрілансерам. Які шукають новий напрямок для розвитку
  • кожній людині . Який хоче працювати з дому і отримувати від 50 000 рублів на місяць
тільки практичний досвід:
  • 4 бізнес-моделі для роботи з постачальниками.
ви дізнаєтеся, як можна запустити бізнес видалено в будь-якому місті Росії без вкладень в закупівлю товару, і виберете для себе відповідну бізнес-модель. Я знаю, як буває страшно починати і пробувати щось нове. Безліч внутрішніх блоків заважають нам почати діяти. Завдання гайда-дати вам просту і докладну інструкцію по кроках, зробивши які, ви отримаєте результат в грошах.
  • переговори з постачальниками.
ви навчитеся домовлятися з постачальниками, я прикріпив 5 телефонних переговорів з ними, щоб ви навчилися домовлятися за цими скриптами.
Налаштовуємо логістику від вашого постачальника до клієнта.
Популярні сервіси доставки і рекомендації при роботі з ними.
Основні показники в Авито і Юла. Воронка продажів на Авито і Дзига
Прописуємо по кроках мета на 100 000 рублів.
  • 100 контактів постачальників з усієї Росії
на найпопулярніші ніші. Я знайшов постачальників. Також я написав, через який майданчик найкраще запустити кожну з Ніш.
  • складаємо оголошення, що продають
Текст, Фото, Відео. Розмноження заголовків. Приклад. Маловідомі фішки. Корисні сервіси.
Приклади добре упакованих магазинів. Завдання.
  • Стратегія масового розміщення
аналіз конкурентів. Таблиці для роботи. Приклад. Стратегія для просування послуг. Інструкція для найму підрядника.
Відео уроки для масового розміщення оголошення через софт
Основні переваги ведення бізнесу в Instagram
Основні показники, воронка продажів в Instagram. Прописуємо по кроках мета на 100 000 рублів.
  • оформлення Instagram
інструкція, Як правильно упакувати сторінку і підготувати до трафіку. Приклади, рекомендації.
  • запускаємо рекламу
покрокова інструкція. Працюючі фішки.
Набираємо перших передплатників, проведення конкурсів
тільки практичний досвід:
  • 4 бізнес-моделі для роботи з постачальниками.
ви дізнаєтеся, як можна запустити бізнес видалено в будь-якому місті Росії без вкладень в закупівлю товару, і виберете для себе відповідну бізнес-модель. Я знаю, як буває страшно починати і пробувати щось нове. Безліч внутрішніх блоків заважають нам почати діяти. Завдання гайда-дати вам просту і докладну інструкцію по кроках, зробивши які, ви отримаєте результат в грошах.
  • переговори з постачальниками.
ви навчитеся домовлятися з постачальниками, я прикріпив 5 телефонних переговорів з ними, щоб ви навчилися домовлятися за цими скриптами.
Налаштовуємо логістику від вашого постачальника до клієнта.
Популярні сервіси доставки і рекомендації при роботі з ними.
Основні показники в Авито і Юла. Воронка продажів на Авито і Дзига
Прописуємо по кроках мета на 100 000 рублів.
  • 100 контактів постачальників з усієї Росії
на найпопулярніші ніші. Я знайшов постачальників. Також я написав, через який майданчик найкраще запустити кожну з Ніш.
  • складаємо оголошення, що продають
Текст, Фото, Відео. Розмноження заголовків. Приклад. Маловідомі фішки. Корисні сервіси.
Приклади добре упакованих магазинів. Завдання.
  • Стратегія масового розміщення
аналіз конкурентів. Таблиці для роботи. Приклад. Стратегія для просування послуг. Інструкція для найму підрядника.
Відео уроки для масового розміщення оголошення через софт
Основні переваги ведення бізнесу в Instagram
Основні показники, воронка продажів в Instagram. Прописуємо по кроках мета на 100 000 рублів.
  • оформлення Instagram
інструкція, Як правильно упакувати сторінку і підготувати до трафіку. Приклади, рекомендації.
  • запускаємо рекламу
покрокова інструкція. Працюючі фішки.
Набираємо перших передплатників, проведення конкурсів
https://privatelink.de/?http://достигатель.рф

Угорі