скільки можна заробити на Zen ?
- Ваш заробіток залежить від кількості кліків по банерам РСЯ .... тут я міг би і закінчити. Стаття на Zen може отримати 1к-100к охоплення за добу, такий розкид залежить від n-го кількості факторів, які ми будемо обговорювати з учасниками =) я пропоную звести Це N до 5 регульованим факторам!
- білі канали з високим рівнем охоплення (100-500К користувачів в день, заробляють 2-5 тис.руб на добу.
- нові канали заробляють мало, дуже мало. І якщо ваша тематика не "зайшла", то теж будуть копійки. Та б виправити цю ситуацію мною був написаний спеціалізований скрипт (бот). Який може забезпечувати до 700 руб в день з 1 каналу!
- Бот
- Мануал по роботі з ботом
- підтримка по роботі (Налаштування, тактика, посильна сервери)
- Роз'яснення з роботою по мультиаккаунтам (розхідники не входять!)
- Бот (4 тис.руб покупка 1тис. руб/місяць продовження)
- Комп'ютер або сервер (які сервера купувати буде роз'яснено для інформації (за 3-4 до руб в місяць сервер потягне 3-4 каналу)
- проксі
- канали
- Статті (де брати буде роз'яснено)
- працювати в багатопотоці
- кількість Ліцензії 1 (можна запустити на 2 машинах)
- реєструвати акаунти Yandex (для лайків, коментарів (Так вміє), репостів)
- Фармити акаунти (робити пошукові запити, підписуватися на канали та тематики ZEN)
- клікати рекламу (звичайно ж)
- Гнучкі налаштування за часом і глибиною переглядів
- Гнучкі налаштування за кількістю лайків, репостів, підписки на канал і підписки на тематики.
на чому Бот?
На BAS
Я повний новачок роботі з ZEN чи зможу я працювати по темі?
Так, я все покажу
Які витрати потрібні для мінімального старту?
Якщо немає своїх потужностей (потужного комп'ютера/сервера), тексту ~ 6-8 тис. руб
Скільки можна заробити ?
З 1 каналу від 300 до 800 руб, я покажу як зловити середину близько 300-400 руб.звичайно мається на увазі, що у вас буде не 1 канал а пару, що б заробляти відчутні гроші. Хороший сервер тримає 3-4 канали, відповідно при мінімальних ставках 200 руб (які є на моїх каналах) = 4 канали будуть приносити 18 тис.руб c вирахуванням витрат, які я озвучив раніше, чи то пак чистими.
Я ж можу працювати на Zen без вашого бота, в чому сіль?
Працюйте і отримуйте по 10 руб/добу, як всі. Якщо наберете 7тис. дочиток =)
У мене є сервер (такий-то такий-то), скільки я зможу крутити?
Дивіться у мене машини ось такі, тягнуть 80 -100 потоків (4 канали)
Intel Core i7-8700 3.2 ГГц/Пам'ять 32 ГБ DDR4/Диск 2 × 480 ГБ SSD
Виходячи з цього можете прикинути, як буде у вас.
На BAS
Я повний новачок роботі з ZEN чи зможу я працювати по темі?
Так, я все покажу
Які витрати потрібні для мінімального старту?
Якщо немає своїх потужностей (потужного комп'ютера/сервера), тексту ~ 6-8 тис. руб
Скільки можна заробити ?
З 1 каналу від 300 до 800 руб, я покажу як зловити середину близько 300-400 руб.звичайно мається на увазі, що у вас буде не 1 канал а пару, що б заробляти відчутні гроші. Хороший сервер тримає 3-4 канали, відповідно при мінімальних ставках 200 руб (які є на моїх каналах) = 4 канали будуть приносити 18 тис.руб c вирахуванням витрат, які я озвучив раніше, чи то пак чистими.
Я ж можу працювати на Zen без вашого бота, в чому сіль?
Працюйте і отримуйте по 10 руб/добу, як всі. Якщо наберете 7тис. дочиток =)
У мене є сервер (такий-то такий-то), скільки я зможу крутити?
Дивіться у мене машини ось такі, тягнуть 80 -100 потоків (4 канали)
Intel Core i7-8700 3.2 ГГц/Пам'ять 32 ГБ DDR4/Диск 2 × 480 ГБ SSD
Виходячи з цього можете прикинути, як буде у вас.