Що нового?

Придбаний Заробіток на VideoHive 1500$ в місяць, 2019 (Сергій Риженков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2795 ГРН
Учасників: 0 з 100
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Сьогодні, я хочу поділитися з Вами всім накопиченим досвідом роботи в програмі After Effects. За допомогою цієї програми ми і будемо створювати проекти, за які йде постійний дохід на videohive!

Всі тонкощі, лайфхаки і мої напрацювання ми будемо вивчати детально в моєму авторському курсі. Мій курс створений спеціально для людей, які цінують себе, свій особистий час, свободу вибору і дій.

Навчитися відеодизайну просто однак необхідні базові навички роботи з програмою. Посилання на безкоштовні навчальні матріали, будуть включені в мій курс. І я впевнений що якщо ви навіть трохи познайомилися з програмою After Effects, то після перегляду даного курсу ви зможете почати заробляти.

Відео грає все більш істотну роль в сфері просування будь-яких товарів і послуг. Все більшої популярності набирають Youtube канали і блогери не шкодують коштів на поліпшення якості свого контенту. Є постійний розвиток, який не обмежений рамками просиджування в офісі, волею начальника і скромним окладом! Працювати віддалено, мати пасивний дохід і творчу свободу - чи не це мрія кожного.

По суті немає різниці де ви працюєте. На дачі або відпочиваючи в теплих краях. У вас немає начальника і Ви отримуєте повну творчу реалізацію, а вільний час приділяєте собі, своїй родині, своїм хобі і душевному розвитку!

Давайте розберемо схему з самого початку і по пунктах:

1. ви вивчаєте кращу в світі програму по створенню простих і складних анімацій Adobe After Effects
  2. робите в ній графічний/відео "шаблон"- так називається заготівля в яку користувач додасть свої фото/відео матеріали і отримає на виході унікальне відео. Шаблон це файл формату AEP, який відкривається тільки за допомогою програми After Effect. Їх купують студії, блогери, компанії та фрілансери, виконуючи замовлення для своїх замовників.
3) завантажуєте цей "шаблон" на величезний світовий ринок цифрових товарів Envato і отримуєте регулярні продажі. У моєму курсі ми поговоримо про якість контенту і як зробити проект на високому рівні. При цьому шаблон може продаватися необмежену кількість разів. Як приклад можуть послужити мої роботи 5річної давності, які купують люди і сьогодні.

На перший погляд, схема дуже проста. Однак новачкові легко заплутатися і закинути вельми прибуткову справу! Я збирав знання цього курсу по частинках, створював проекти, які не продавалися і я радий поділиться цим і мношімі іншими знаннями з вами. Я вже ділюся накопиченим досвідом на своєму каналі в youtube.

Отже, якщо ви хочете працювати віддалено, мати хороший дохід і творчу свободу, то покупка мого курсу - найкраще вкладення в ваш майбутній успіх!

В якості поваги до людей, які куплять цей курс я вирішив виділити кожній людині по 1 годині особистої консультації. Розумію як необхідна це на перших кроках до Вашого успіху. Я відповім Вам на виниклі питання за своїм курсом і програмою, в якій ми будемо працювати. Також, ви отримаєте доступ в закриту групу VK, де ви обов'язково знайдете відповідь на свої питання, якщо вони залишаться.

Дякую за увагу. З Вами був Риженков Сергій. До зустрічі на моєму Youtube каналі про заробіток і відеодизайні.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://vk.com/vh2019?w=product-172545033_1863816/query

Угорі