Унікальний підхід до заробітку в Інтернеті: працюємо
всього півгодини і забезпечуємо себе пасивним доходом
Без установки фотошопа
Без нудної теорії
Покроково і зрозуміло
Ти створюєш макет на сайті
Клієнт оформляє замовлення
Зв'язок з клієнтом протягом години
Компанія доставляє замовлення
Ти отримуєш прибуток
Компанія Vsemayki працює з 2007 року. За цей час магазин вийшов в топ - 100 найбільших інтернет - магазинів Росії і з тих пір постійно розвивається. Перед тим, як описати переваги програми, давайте розглянемо, які товари пропонує інтернет магазин Vsemayki. Доступні наступні категорії: Одяг, Аксесуари, Посуд, чохли, інтер'єр. Всі ці товари супроводжуються оригінальними принтами.
Якщо ви перебуваєте в пошуках способів заробітку, то можете зупинити свій погляд на заробітку по дизайну футболок. Це дуже цікавий творчий заробіток насправді, і якщо розвиватися в даному напрямку, то можна вийти на відмінний дохід, як на моєму прикладі, принт який я створила приніс мені більше 250 000р. і буде продовжувати продаватися і приносити дохід вже без моєї участі і пошуку покупців, все це бере на себе компанія. І це називається пасивний дохід!
Принцип роботи:
- Потрібно розробити дизайн;
- Ваш принт потрапляє в загальний каталог сервісу;
- Якщо виріб з вашим принтом купують через ваше партнерське посилання, то вам належить 25% комісійних.
- Якщо виріб з вашим принтом купують із загальної бази, то вам як дизайнеру покладається 5 %.
А якщо таких продажів може бути і 100, 200, і 1000 в день!
Переваги магазину Vsemayki
Серед переваг роботи з даною програмою можна виділити наступні: потужний бренд. Проект існує з 2007 року і встиг створити собі ім'я. Висока якість товару. Широкий вибір варіантів доставки. Магазин працює практично з усіма службами. Постійні акції та розпродажі, які підвищують попит і збільшують дохід.
Здрастуйте, Мене звуть Ольга Ганієва. Я не супер фахівець, не програміст і не крутий дизайнер. Але тим не менш, я заробляю більше 60 000 рублів на місяць в Інтернеті.
Працювати з інтернет магазином VseMayki, я почала рік тому. Мені знадобилося близько півроку, щоб вийти на дохід в більш ніж 60 000 тисяч на місяць.
Так, У мене не було наставника, і я все вивчав методом проб і помилок. Але вам не знадобиться стільки часу, тому що у вас вже буде мій досвід, перевірена інструкція і наставник в моїй особі.
Я бачу, які курси зараз масово скуповуються новачками, і це мене сильно засмучує. У спробі заробити, втрачають свої останні кровні гроші, оплачуючи курси від 1000 до 3000 рублів, а натомість або не отримують нічого, або отримують методи, за якими можна заробити сущі копійки замість довгих праць.
Працювати з інтернет магазином VseMayki, я почала рік тому. Мені знадобилося близько півроку, щоб вийти на дохід в більш ніж 60 000 тисяч на місяць.
Так, У мене не було наставника, і я все вивчав методом проб і помилок. Але вам не знадобиться стільки часу, тому що у вас вже буде мій досвід, перевірена інструкція і наставник в моїй особі.
Я бачу, які курси зараз масово скуповуються новачками, і це мене сильно засмучує. У спробі заробити, втрачають свої останні кровні гроші, оплачуючи курси від 1000 до 3000 рублів, а натомість або не отримують нічого, або отримують методи, за якими можна заробити сущі копійки замість довгих праць.
https://privatelink.de/?http://olgabusiness.ru/