Дозвольте представитися: Віктор Крилатов, 30 років, рядовий інженер. Повірте, я один з тих, хто все свідоме життя намагався вирватися з убогості, невлаштованості і кредитів.
Не так давно мені пощастило отримати додатковий заробіток, і я збираюся поділитися цим з вами.
Навіщо мені це потрібно? Я давно зрозумів одну просту істину: чим більше віддаєш, тим більше до тебе прибуває. Та й заробіток настільки легкий, що гріх їм не поділитися з іншими.
Приблизно рік тому я влаштувався у фірму, яка має можливість посилати своїх працівників за кордон "за обміном". В черговий раз відрядили і мене. У відрядженні я зупинився у Едвіна. І я помітив цікаву річ: він щохвилини залазив у свій ноутбук, дивився в нього, посміхався і досить потирав руки.
Природно, я не витримав і запитав, чому це він так радіє?! І яке ж було моє здивування, коли я дізнався, що він дивиться, як поповнюється його рахунок...
Ні, я, звичайно, чув про заробітки за допомогою інтернету, але щоб це було так просто - ще ніколи! Західні "буржуї" примудрилися зі звичайного хобі, здавалося б непотрібного матеріалу, з дитячих захоплень, картинок і фотографій вичавити гроші.
Едвін (а тепер і я!) скористався цим і почав робити гроші практично на всьому, що є у кожного з нас на комп'ютері, - на фотографіях, дитячих малюнках і картинках.
Найцікавіше, що ми з Едвіном не належимо до касти фотографів і художників. У нас навіть немає професійних камер з величезними об'єктивами. У нього та його родини є телефони, ноутбук та планшет. Приблизно такий же набір оргтехніки і в нашій родині.
Мені подобається фотографувати, а робити "бабки" на своєму захопленні - ще більше! Упевнений, у кожного з вас є своя бібліотека з "мотлоху", видалити яку давно б потрібно, та руки не доходять. До речі, можна використовувати навіть старі фотоальбоми. До того ж, мої знайомі і друзі несуть мені свої знімки.
Якраз в цьому курсі я розповім, як з скупчилися на вашому комп'ютері архівів картинок і фотографій зробити реальні гроші і заробляти на них постійно від $100 в день!