що буде на курсі
Лекція 1. Вступне заняття.
Як" працюють " камені? Підтвердження дослідами біоенергетики мінералів. Вплив енергетики каменів на нас і наше життя. Що таке літокорекція життєвих ситуацій? В чому особливість мого підходу. Детальніше про програму курсу і про те, як будуть проходити заняття. Відповіді на питання.
Лекція 2. "Закони руху енергії."
Звідки беруться наші сили. Поняття первинних і вторинних енергій. Особливості енергетики творчих і ділових людей. Мінерали для відновлення потоків енергії. Як нами керують. Побутовий вампіризм. Методи поводження з вампірами і захист від них. Різновиди сутностей, підселень і позбавлення від них за допомогою мінералів.
Лекція 3. "Мій дім-моя фортеця."
Літокорекція будинку по секторах. Патогенні та геопатогенні зони. Нові джерела негативу в будинках, їх контроль і локалізація. Відновлення потоків енергії в будинку. Джерела сили, гармонізатори, сади каменів. Обереги, талісмани і амулети - що до чого. Значення і характеристики окремих мінералів.
Лекція 4. "Моя сім'я."
Як працює загальне поле і від чого залежить енергетика сім'ї. Головні сімейні камені. Як захистити енергетичне поле сім'ї в сучасних реаліях. Літокорекція сімейних секторів в будинку. Талісмани любові. Сімейне щастя. Захист. Мінерали для дітей. Ідеї дитячих розвиваючих ігор і занять.
Лекція 5. "Бізнес і мінерали".
Камені - Ваші помічники на роботі і в бізнесі. Ведення бізнесу в кризових ситуаціях. Литокоррекция робочого простору. Енергетичні потоки для підтримки і поліпшення поточного режиму роботи, для боротьби з конкурентами, для створення нових напрямків. Енергетичний захист бізнесу. Поради та рекомендації діловим людям. Камені за напрямками діяльності.
Лекція 6. "Камені для жінок".
Роль жінки в збереженні і передачі знань і сили роду. Камені Місяця. Світлі, темні і перехідні. Камені жіночої сили і рекомендації щодо поводження з ними. Нові камені для жінок-останні відкриття в мінералогії.
Лекція 7. "Камені для чоловіків".
У чому Сила чоловіка і камені для її відновлення. Реальна роль чоловіка сьогодні. Стрес і його наслідки. Основи чоловічого здоров'я, успіху в діяльності, високої активності. Рекомендації по підбору і різновиди мінералів для чоловіків.
Лекція 8. "Камені для подорожей".
Підбір мінералів в залежності від виду поїздки: відрядження, переговори, сімейний відпочинок, романтичну подорож, спортивний туризм. Захист і безпека в дорозі: поїзд, автомобіль, літак. Морські подорожі. Автомобіль і його безпеку на дорогах, мінерали для захисту від викрадення, аварій, пограбувань, втоми в дорозі.
Продажник:
https://privatelink.de/?http://tonkiematerii.ru/obuchenie/study-litotherapy/primenenie-mineralov-v-byitu-kurs.html