Що нового?

Набір учасників Заведи чоловіка. Тариф "Просунутий" (Олена Ігнатьєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 3
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 624.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
що таке курс "Заведи чоловіка" і чому тобі безперечно варто взяти участь?

Три заняття, які повністю змінять тебе:

Буде багато інсайтів
Буде багато практики
Буде багато результатів
Ти станеш інший.

Пройшовши цей курс, ти вилікуєшся від хвороби
"Я все роблю сама" і почнеш жити під девізом
"Мене люблять, мені допомагають, мені дарують подарунки і я від цього кайфую!"

Ось що кажуть учасниці, які пройшли курс

після 3-денного інтенсиву багато що змінилося у відносинах з чоловіком

• ми стали більш уважні один до одного, більш ласкавими
  • у нас немає сварок
  • мій чоловік мені за цей короткий період який пройшов після інтенсиву оновив гардероб-він мені купив ті речі, про які я раніше тільки мріяла
  • мій чоловік зробив мені приголомшливий сюрприз-сертифікат на купання з дельфінами. Вчора я купалася з дельфінами! Це настільки було незабутньо і приємно, що я досі в захваті від всього, що відбувається
  • мій чоловік дивиться на мене і теж радіє, тому що я вмію його дякувати
участь в програмах Олени тягнуть за собою неминучі приємні зміни в житті.

програма курсу:
Заняття 1-вся правда про чоловіків
ти зрозумієш: що чоловікам потрібно від тебе насправді!
Про це ніхто не говорить!
У мене є дивовижний приклад. Хлопець написав мені вконтакте. Він проходив мій тренінг з виконання бажань і написав мені – чітко сформулював – що йому потрібно від жінки!

І сам, своїми словами сказав, що заради цього він готовий на все!!
І це не секс!!!

На заняттях я покажу тобі це повідомлення. Щоб до тебе нарешті дійшло, що чоловікам потрібно від тебе насправді. І це не теорія, не мої фантазії: цей хлопець сам про це говорить – прямо і щиро.

Ти дізнаєшся чому чоловіки такі і що їм потрібно від тебе

Ти зрозумієш що з ними робити

Ти навчишся секретному навику, яким володіє тільки 5% жінок: як говорити з чоловіком, як доносити до нього інформацію, як правильно розповідати йому про свої бажання

Ти навчишся розмовляти з чоловіком так, щоб він чув твої бажання і хотів їх виконувати

Ти навчишся поводитися з чоловіком так, щоб чоловік почав тебе розуміти. Ти отримаєш повне розуміння - як поводитися з чоловіком, що було взаєморозуміння: ти чула його і він чув тебе. Ви нарешті почнете розуміти один одного.

Домашнє завдання першого дня:

Ти будеш інтенсивно відпрацьовувати всі отримані навички на чоловіках. При цьому не важливо чи є у тебе чоловік або хлопець – це буде працювати на будь-якому чоловікові.

Заняття 2-вся правда про себе
ти дізнаєшся всю правду про себе кохану!
Ти зрозумієш чому у тебе "болить голова" - який прихований внутрішній механізм за цим стоїть і що з цим робити

Ти побачиш і дізнаєшся свої найсильніші страхи (дещо з цього буде справжнім одкровенням!)

Ти позбудешся своїх страхів. Через спеціальні техніки роботи з підсвідомістю я покажу тобі як можна позбутися від будь – якого страху-швидко, глибоко і з гарантією зцілити його. І ми зробимо це прямо на занятті.

Прямо на занятті ти будеш працювати зі своїм родом – відновлювати родову енергію і свою жіночу силу. Це буде незабутньо.

Ти відновиш дуже багато своєї енергії прямо під час заняття.

Заняття 3-Пробудження!
Після цього заняття ти змінишся назавжди
До цього заняття ти будеш вже повністю готова до свого перетворення.

Ти дізнаєшся конкретні слова, фрази які потрібно говорити чоловікові, як говорити, в якому стані, як викликати у себе цей стан, щоб у нього виникало непереборне бажання дарувати тобі дорогі подарунки, доглядати за тобою, цінувати тебе і носити тебе на руках.

Ти отримаєш покроковий "Алгоритм прохання", що дає приголомшливі результати – ти будеш вражена тим, як чоловіки моментально почнуть виконувати твої прохання, складені за цим простим алгоритмом

Ти зможеш застосовувати це коли завгодно і з ким завгодно: це безвідмовно діє на всіх чоловіків.

Ти зробиш медитацію "коло радості" і наповнишся потрібним станом, і зможеш повертатися до нього коли сама захочеш.

Ти навчишся правильно дякувати чоловіка, щоб йому хотілося ще і ще дарувати тобі подарунки.

І, звичайно ж, VIP-блок з найсмачнішим!
На VIP-блоці розповім-що конкретно говорити чоловікам, щоб вас
Гарантовано звали заміж!
І щоб чоловік не міг відмовити вам ні в чому!!!
Це одна проста фраза!
Всього одна проста фраза з 4 слів, яку може запам'ятати і повторити будь-яка з вас!

І яка з гарантією приведе вас до того, що вас почнуть активно кликати заміж

А якщо ви вже заміжня, то ваш чоловік ніколи від вас не піде.

Ніколи, поки ви говорите йому цю фразу.

У чоловіків щось таке перемикається всередині, на рівні інстинктів, коли вони чують від жінки ці прості слова!

Вони самі цього не розуміють. Просто спрацьовує чоловічий інстинкт. І це може зробити будь-яка. Будь-хто.
+
Ти отримаєш спеціальні енергетичні техніки, за допомогою яких зможеш запалити будь-якого чоловіка!

про автора:
Давайте знайомитися.
Мене звуть Олена Ігнатьєва і я:
  • Психолог, консультант з усунення внутрішніх конфліктів
  • Щаслива дружина і мама трьох дітей
  • Провела більше 1000 сесій у своєму індивідуальному стилі
  • Через мої програми вже пройшло більше 10.000 чоловік
  • Проводжу щорічні виїзні трансформаційні групи
  • Із задоволенням допомагаю людям з усього світу, вже більше 1300 позитивних відгуків = історій щастя моїх улюблених учнів
  • Регулярно навчаюся у кращих тренерів і підвищую свою кваліфікацію
Чому я допомагаю людям ставати щасливими?

Тому що це мій шлях. І мій шлях почався дуже давно. Ще в школі мене приваблювали книги з психології, а не любовні девчоночьи романи.

Досить рано я почала задавати собі питання-що заважає або що допомагає мені в житті, як зробити життя максимально щасливим, як розкрити свій потенціал на всі сто?

Життя підносила чимало труднощів з самого народження, були і моменти повного відчаю, коли здавалося, що все пропало і немає сенсу жити далі.

На своїх вебінарах я іноді розповідаю свою історію, щоб дати зрозуміти моїм слухачам, що з будь-якої життєвої ситуації є вихід, якщо його шукати.

За роки практики я перепробувала більше 100 методів, шкіл і підходів по роботі над собою, своїми цілями, своїм внутрішнім світом. Я все завжди пропускаю через себе, будь-яку нову методику спочатку пробую на собі і тільки потім даю своїм учням.
https://privatelink.de/?http://igelena.ru/wakeupman

Угорі