Що нового?

Придбаний Заземлення (Галина Баранова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 147.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Практикум"заземлення".

❤ Дорогі, поспішаю всіх порадувати!
Я записала для вас практикум "заземлення". ✨

Впевнена, ви не один раз чули про цей інструмент. Його використовують багато допомагають фахівці. Є загальний опис практики, але, як правило, кожен привносить якесь своє бачення, дає свою інтерпретацію.

В процесі свого розвитку як фахівця, в результаті багаторічної практичної роботи я добрала свої параметри, які значно розширили і поглибили можливості цієї техніки.

На практикумі" заземлення " я ділюся з вами цим досвідом і представляю своє прочитання цього універсального інструменту.

На "заземлення" я посилаюся постійно - коли даю рекомендації після індивідуальної роботи, коли ми зустрічаємося в форматі міні-груп і т.д. а також ми виконуємо його на вебінарах-практикумах.

Адже він використовується і як окремий робочий інструмент для самодіагностики, і як спосіб швидкого переходу в певні стани.

За допомогою ефективної та безпечної техніки ми вчимося усвідомлювати нашу внутрішню вісь, яку можна порівняти з антеною. Але про її існування мало хто замислюється, багатьом вона не очевидна.

В процесі виконання практики можна побачити, як в моменті виглядає ваш стан і положення в просторі щодо центру. Але найважливіше-як тільки ви починаєте відбудовувати "заземлення", Діагностика відразу переходить в формат корекції.

Припустимо, ви влипли в якісь переживання, страхи, вас засмоктують негативні емоції, пов'язані з рідними, близькими, колегами, подивилися новини-Вас кудись втягнули, відчуваєте себе роздертими на частини, розумієте, що розгубили себе, або ж просто потрібно налаштуватися на якусь справу, прийняти важливе рішення - зробіть "заземлення".

За час виконання практики втрачені частини почнуть повертатися до вас, перезбуджений мозок заспокоюватися, і ви дуже швидко прийдете в свій стабільний стан.

І якщо дозволити цьому стану "заземлення" себе вести, світ почне вам по-іншому відкриватися, а тіло почне відпускати те, за що воно трималося як за опори. Тому що ця техніка занурює нас в "хмару безпеки" і параметри "здоров'я".

Придбати практикум" заземлення " можна за посиланням в шапці профілю.

автор дуже класний остеопат та інших практик. А вже про важливість заземлення, особливо, в цей нестабільний період, і говорити нічого.
https://privatelink.de/?http://school.galinabarabanova.com/zazemlenie?fbclid=PAAaZ8ZfyD3LBTjyKTXBor8wA8WC0ny3XB_vp4Ce1vwuNPjfzqDWW9q8WyemU

Угорі