Продукт для тих, хто продає свої онлайн-послуги в соцмережах. Зокрема фрілансери: автоматизатори, таргетологи, копірайтери, маркетологи, дизайнери та інші фахівці.
Я взяв інтерв'ю у фахівців з діджитал-ринку і з'ясував, що у багатьох є бажання продавати свої послуги стабільно на високі чеки. При цьому не вести купу клієнтів.
Високий чек-це впевненість, амбіції, відповідальність. І не завжди це залежить від мислення. Досить правильно обґрунтувати вартість послуг і чітко донести суть своєї пропозиції.
Саме тому я зробив продукт, в який зібрав інструменти, що прямо впливають на підвищення рівня вартості послуг. Плюс доповнив його шаблонами, які допоможуть збільшити середній чек за рахунок наповнюваності послуги.
І це не нудний курс з купою годинних уроків. Це реально збірка готових рішень, які протестовані на моєму досвіді і досвіді моїх колег і учнів.
Ці рішення працюють за принципом - вибрав, ознайомився, застосував, отримав результат.
Не потрібно занурюватися в вивчення, як і чому це працює. Я вже за тебе подумав, зробив готове рішення і описав саму суть. Як конспект.
Не потрібно проходити купу уроків, щоб відкрити доступ до потрібних матеріалів, вони всі відкриті - вибирай потрібний інструмент і застосовуй.
Я прекрасно знаю, що часу дуже часто не вистачає на проходження курсів, вивчення матеріалів. Через це зливаєшся ще на півдорозі. Сам такий був. Тому, мій продукт-це ідеальне рішення, яке економить час, сили, і нерви.
Розповім на прикладі як це працює.
До тебе звертається потенційний замовник. Не важливо, звідки він прийшов. Наприклад, по рекомендації. І пише, мовляв, потрібно зробити ось такий ось проект. Ти починаєш спілкуватися, дізнаватися подробиці, все з'ясовуєш, і називаєш свою суму.
А що далі? - Починаються терки в стилі: чому дорого? Як ціна формується? Що входить в неї? А є кейси? Є відгуки? (деякі навіть запитують контакти клієнтів).
Природно, ти починаєш відповідати, роз'яснювати, листуватися. Але все це виглядає, як виправдання. І, власне, привід потиснути тебе на меншу вартість.
А тепер інша реальність, де у тебе є шаблон презентації, ти її заповнюєш правильно, вказуєш всю потрібну інфу, обґрунтовуючи вартість і закриваючи заперечення. Приблизно 80% фрілансерів так не роблять. Але повір, з презою послуги продаються набагато швидше і на більш високий чек.
У моєму курсі буде шаблон такої презентації для продажу своїх послуг з усіма блоками, слайдами, на прикладі готової послуги, щоб був референс.
Якщо говорити цифрами, то після впровадження презентації в свої продажі, я зміг збільшити вартість в два рази. Тому що, в презе я відображаю тарифи, вказую різну наповнюваність і вартість. І це працює, уяви! Люди купують середній і максимальний тариф, які вже вище моєї початкової вартості.
До речі, всім, хто купить цей матеріал, Я дам доступ до закритого чатику, де ми будемо обговорювати всі нюанси, я буду давати зворотний зв'язок, будемо влаштовувати созвони з відповідями на питання, плюс запрошу ще спікерів з окремих тем, пов'язаних зі збільшенням доходу в онлайні.
Які інструменти будуть в продукті?
1. Шаблон презентації.
Дозволить обґрунтувати будь-яку вартість на послуги, впровадити тарифи, розписати докладніше про себе, свої послуги.
Результат: можливість продавати послуги на 50-100-200К рублів без напрягу.
2. Три робочих шаблону мікроворонок для фрілансерів.
Їх впровадження дозволить залучати лідів з холодного трафіку і закривати на консультацію.
Результат: готова система залучення і прогріву лідів з холодного трафіку.
3. Скрипт з продажу на консультації.
Дозволить на созвонах продавати легко і на більш високий чек.
Результат: більш висока конверсія з Ліда в продаж, ніж зі звичайного созвона.
4. Шаблон контент-плану для сторінки ВК і інсти.
Не важливо, як до тебе приходять Ліди, важливо упакувати базово сторінку і написати пости, щоб збільшити лояльність і серйозність з боку потенційних клієнтів.
Результат: конверсія поточних лідів збільшитися в кілька разів, плюс зможеш отримувати звернення від холодних людей, які заходять на твою сторінку.
5. Шаблон договору для фахівця.
Багато хто недооцінює силу договору, але часто, нехай і його формальне укладення, дає потенційним клієнтам більше впевненості в тобі, як підрядника. Плюс, менше ймовірності затримки оплат.
Результат: готовий, правильно складений, договір на свої послуги, який вже пройшов юридичні перевірки у моїх великих клієнтів.
6. Збірник методів для залучення клієнтів.
Деякі фахівці досі не можуть налагодити собі потік клієнтів, а при їх відсутності не знають, які дії робити. Я зібрав найефективніші методи, які використовую сам і розписав, як і що робити.
Результат: зрозумієш, як налагодити потік лідів на свої послуги, розберешся, що працює найбільш ефективно.
7. Шаблон клубної системи в ТГ.
Практично в будь-якій ніші можна організувати онлайн-клуб, який буде або прогрівати людей перед покупкою, або навпаки стане наступним етапом після покупки основного продукту. Клубну систему завжди можна продати, як додатковий продукт до своїх послуг. Ціна починається від 15-20к. Я продаю від 30к. Шаблон йде у вигляді файлу, який завантажується в сервіс чат-ботів.
Результат: зможеш додати до своїх послуг затребуваний продукт і підвищити чек.
8. Таблиця для проведення інтерв'ювання.
За допомогою цієї таблички можна повноцінно зануритися в болі, страхи, заперечення, бажання будь ЦА. Я збирав її з практики, різних курсів, які проходив, та інших джерел. Сформулював всі питання зрозуміло, прибрав зайве.
Результат: можеш швидко занурюватися в ЦА, не залежно від обраної ніші і проекту, або давати замовнику цю таблицю, щоб він проводив інтерв'ю з ЦА.
9. Шаблон по створенню забійного лід-магніту.
А ось цей шаблон дозволить створювати лід-магніти швидко і якісно, щоб вони реально вписувалися в загальну структуру проекту і перетворили аудиторію на наступний крок. Шаблон простий, але дуже корисний.
Результат: у тебе буде зрозумілий алгоритм створення лід-магніту для будь-якого проекту, його розробку можна продавати, як в рамках комплексного продукту, так і використовувати для себе в продажу своїх послуг.
10. Таблиця розпакування особистості та експертності.
Так, та сама розпакування, про яку дзижчали останні кілька років, але посилена за допомогою мого досвіду і напрацювань. Вона дозволить швидко зануритися в контекст будь-якого проекту, а також вивчити особистість експерта або фахівця, якщо це особистий блог. На основі цієї інформації складеться загальна картина, що собою являє проект і сам експерт, буде зрозуміло, який контент постити, як упакувати соцмережі, які слабкі і сильні сторони експерта, на що робити упор в роботі.
Результат: у тебе буде система для занурення в проект і експерта, з якою можна продавати свій продукт дорожче. Крім того, розпакування можна продавати окремо від 10к за штуку.
Погодься, потужний набір виходить? Думаю, що за майбутній тиждень перед стартом, я його ще доповню чимось крутим.
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall185074705_13229