Років так 6-7 тому мої оффери були нереально сумбурними і мені було важкувато їх продавати.
Під кожен оффер мені доводилося збирати лендінг щоб якось це посилити, але продажі були теж місцями убогі.
У пропозиції доводилося вставляти все що я знаю і вмію щоб це продавалося т.к. я думав що чим більше впихнути модулів тим краще...
І так, так продавалося краще але я був завантажений на кілька місяців вперед...
Я хоч і люблю ефіри прямі і свою тему але не з завантаженістю на 24 години на добу. Такі оффери я назвав" у всі тяжкі " коли працюєш більше ніж за це береш.
Потім викинувши все зайве з курсу я став знижувати вартість, думав що з низькою ціною я буду на розрив, але продажі були такі ж...
І причина все та ж, у мене просто не цікава пропозиція, не заходить це моїй аудиторії...
Одного разу я навіть замислювався піти в іншу тему...
Через 4-5 років я отримав неймовірний досвід в складанні пропозицій, Я збирав їх пачками собі, а це вже сотні пропозицій, Я збирав пачками оффери клієнтам, я коригував пропозиції у своїх клієнтів в різних навчальних програмах і темах.
Загалом зараз збірка оффера займає у мене пару годин, але я збираю так швидко не тільки з точки зору свого досвіду, а тому що за роки практики я підготував для себе чіткі критерії потужного пропозиції, упакував це все в шаблон за яким сам хуячу постійно собі оффери.
Загалом є вже конкретна логіка в збірці, цією логікою і шаблоном я поділився на недавньому майстер-класі який можна забрати протягом 12 годин
до речі до майстер-класу я прикріпив ще зум-розбір офферов з ворк-групи, це теж крутий формат оскільки він дозволяє подивитися на свою твою стрепню через призму помилок в інших проектах.
Забирай і майстер-клас і розбори.
Не потрібно займатися ускладненням і утежелением своїх воронок і пошуком нових систем продажів, збери просто круте пропозицію яке продається легко це вирішить 90% твоїх проблем.
подивися, як я збираю свої афери і без лендосов продаю на сотні тисяч рублів
Вчора для work-групи провів майстер-клас, на якому збирав свій оффер на інтенсив.
Майстер-клас мені і учасникам прям добре зайшов, і я подумав: А чому б їм не поділитися з усіма?
На майстер-класі я відразу в прямому ефірі збирав оффер, розмірковував, описував — і в моменті видавав дуже круті думки, які допоможуть посилити твої оффери.
Я вважаю, що це унікальний формат, тому що не просто теорія, а прям присутність на моїй кухні, скажімо так.
Також завдяки майстер-класу ти зрозумієш, що робити точно не потрібно, щоб не вбити продажу повністю.
Також передаю свою схему складання оффера в кілька підходів без випалювання свого мозку... За цією схемою він збирається легко.
Загалом, ти можеш прям поспостерігати за тим, як я збираю оффери, + Я даю свій шаблон, який сильно полегшить їх складання.
За цим шаблоном я збираю практично всі пропозиції і продаю з поста або з вебінару. Працює однаково круто і так, і так.
Загалом, майстер-клас реально об'ємний вийшов, і з деталями, на які 99% авторів навіть не звертають уваги, тим самим вбиваючи продажу.
Загалом, забрати майстер-клас можна за символічною ціною - за 990 ₽, протягом 48 годин.
https://privatelink.de/?https://krasnoff.getcourse.ru/page31?fblk=1047623226