цілісна матриця прийшла до Тетяни Жеребцової по каналах яснознання, так само як і була" відкрита " матриця долі Наталією Ладіні.
Яка кардинальна різниця між цими матрицями?
Матриця за методом Н.Ладіні будується на підставі вашої дати народження.
Цілісна матриця за методом т. Жеребцової складається на основі наступних даних:
Ваша дата народження, ваші прізвище, ім'я, по батькові, прізвище батька, матері (дівоче). Даний метод дозволяє отримати відомості про особисті і родових завданнях вашої душі. Тут ми маємо доступ не тільки до вашої особистої "історії", але також підключаємося і до родових егрегор, що дозволяє набагато повніше і ясніше побачити картину вашої особистої матриці долі.
У підсумку ви отримаєте відповіді на наступні питання:
Призначення
? Якими особистими ресурсами та талантами (включаючи приховані) я володію? Як їх активувати і почати використовувати на благо собі і людям?
? Яке моє особисте призначення, які якості напрацювати в собі, для того щоб жити щасливо?
? Моє соціальне призначення. Що від мене хоче соціум, як я можу себе розкрити в повну силу?
? Моє духовне призначення. Що це і як його виконати? Що буде в разі невиконання?
Гроші
? Які дії, вчинки і мої вибори в житті допоможуть відкрити грошовий канал?
? Які мої таланти принесуть мені гроші?
? Професійна реалізація. Як знайти справу до душі? Які сфери його реалізації?
? Які помилки щодо грошей? Яким чином перестати їх здійснювати?
? Моя грошова карма.
Відносини
? Які якості зцілити і напрацювати в собі, щоб зустріти свого коханого?
? Що робити, щоб повернути колишню пристрасть у відносинах?
? Які помилки минулого втілення не робити в цьому житті?
? Як на благо використовувати напрацьований досвід своєї душі минулого втілення?
? Якої стратегії поведінки слідувати у взаємодії (спілкуванні) з дітьми,батьками? Чого вони навчають?
? Зрозуміти, для чого мені дано такі батьки, партнер або відносини.
? Дізнатися Дитячо-батьківську карму.
Пакет-Старт
Яка кардинальна різниця між цими матрицями?
Матриця за методом Н.Ладіні будується на підставі вашої дати народження.
Цілісна матриця за методом т. Жеребцової складається на основі наступних даних:
Ваша дата народження, ваші прізвище, ім'я, по батькові, прізвище батька, матері (дівоче). Даний метод дозволяє отримати відомості про особисті і родових завданнях вашої душі. Тут ми маємо доступ не тільки до вашої особистої "історії", але також підключаємося і до родових егрегор, що дозволяє набагато повніше і ясніше побачити картину вашої особистої матриці долі.
У підсумку ви отримаєте відповіді на наступні питання:
Призначення
? Якими особистими ресурсами та талантами (включаючи приховані) я володію? Як їх активувати і почати використовувати на благо собі і людям?
? Яке моє особисте призначення, які якості напрацювати в собі, для того щоб жити щасливо?
? Моє соціальне призначення. Що від мене хоче соціум, як я можу себе розкрити в повну силу?
? Моє духовне призначення. Що це і як його виконати? Що буде в разі невиконання?
Гроші
? Які дії, вчинки і мої вибори в житті допоможуть відкрити грошовий канал?
? Які мої таланти принесуть мені гроші?
? Професійна реалізація. Як знайти справу до душі? Які сфери його реалізації?
? Які помилки щодо грошей? Яким чином перестати їх здійснювати?
? Моя грошова карма.
Відносини
? Які якості зцілити і напрацювати в собі, щоб зустріти свого коханого?
? Що робити, щоб повернути колишню пристрасть у відносинах?
? Які помилки минулого втілення не робити в цьому житті?
? Як на благо використовувати напрацьований досвід своєї душі минулого втілення?
? Якої стратегії поведінки слідувати у взаємодії (спілкуванні) з дітьми,батьками? Чого вони навчають?
? Зрозуміти, для чого мені дано такі батьки, партнер або відносини.
? Дізнатися Дитячо-батьківську карму.
Здоров'я
? До яких генетичних захворювань Я схильний (на)? Як їх попередити і зцілити?
Код внутрішньої сили
? Що являє собою Код внутрішньої сили і для чого він служить? Який мій код особистої сили і як його активувати? Як ним користуватися на благо собі і людям?
? Який мій Код внутрішньої сили року і кармічний залік поточного року?
? Які кармічні уроки слід пройти? Які уроки слід винести?
? Яка моя карма можливостей і випробувань?
? Які родові завдання мені слід вирішити? Родові завдання до 7-го коліна роду.
? Які програми (Особисті і родові) є в моїй матриці? Як вони можуть мені допомогти?
Завдання року
? Кармічний залік року. Дізнатися, зрозуміти і прийняти.
? Код внутрішньої сили року. Яку інформацію він в собі несе?
? Завдання на мій поточний рік. Що слід робити і чого робити, м'яко кажучи, не рекомендується?
Все це, і навіть більше можна дізнатися по цілісної матриці долі.
Якщо в двох словах, цілісна матриця-Це ваш особистий путівник по грі під назвою "Життя". Ваш код життя.
Цілісна матриця долі включає вплив пологів батька і матері на долю людини. Т. ч. виходить більш точна характеристика енергій матриці (в порівнянні з розрахунками тільки за датою народження) за різними аспектами долі, включаючи призначення, таланти, родові завдання, кармічні відносини, аспекти грошей, здоров'я та ін.
Це можливість познайомитися з собою справжнім-тим, якого знає Душа. Це можливість побачити свої помилки, які не дають реалізації в різних сферах життя, зрозуміти, що в собі необхідно виправити, чому навчитися.
Як Ви вже зрозуміли, матриця долі-це не ворожіння і не передбачення - це краще! Це путівник по життю-рецепт щастя!
З появою такого путівника людині не потрібно буде наступати на одні й ті ж граблі своїх помилок, йти по життю ніби з зав'язаними очима. Він сам зможе вибудовувати своє життя за найкращим варіантом своєї долі!
Маючи такий інструмент, як Матриця долі, ми можемо впливати на свою долю! Ми можемо змінювати її і бути щасливими!
? До яких генетичних захворювань Я схильний (на)? Як їх попередити і зцілити?
Код внутрішньої сили
? Що являє собою Код внутрішньої сили і для чого він служить? Який мій код особистої сили і як його активувати? Як ним користуватися на благо собі і людям?
? Який мій Код внутрішньої сили року і кармічний залік поточного року?
? Які кармічні уроки слід пройти? Які уроки слід винести?
? Яка моя карма можливостей і випробувань?
? Які родові завдання мені слід вирішити? Родові завдання до 7-го коліна роду.
? Які програми (Особисті і родові) є в моїй матриці? Як вони можуть мені допомогти?
Завдання року
? Кармічний залік року. Дізнатися, зрозуміти і прийняти.
? Код внутрішньої сили року. Яку інформацію він в собі несе?
? Завдання на мій поточний рік. Що слід робити і чого робити, м'яко кажучи, не рекомендується?
Все це, і навіть більше можна дізнатися по цілісної матриці долі.
Якщо в двох словах, цілісна матриця-Це ваш особистий путівник по грі під назвою "Життя". Ваш код життя.
Цілісна матриця долі включає вплив пологів батька і матері на долю людини. Т. ч. виходить більш точна характеристика енергій матриці (в порівнянні з розрахунками тільки за датою народження) за різними аспектами долі, включаючи призначення, таланти, родові завдання, кармічні відносини, аспекти грошей, здоров'я та ін.
Це можливість познайомитися з собою справжнім-тим, якого знає Душа. Це можливість побачити свої помилки, які не дають реалізації в різних сферах життя, зрозуміти, що в собі необхідно виправити, чому навчитися.
Як Ви вже зрозуміли, матриця долі-це не ворожіння і не передбачення - це краще! Це путівник по життю-рецепт щастя!
З появою такого путівника людині не потрібно буде наступати на одні й ті ж граблі своїх помилок, йти по життю ніби з зав'язаними очима. Він сам зможе вибудовувати своє життя за найкращим варіантом своєї долі!
Маючи такий інструмент, як Матриця долі, ми можемо впливати на свою долю! Ми можемо змінювати її і бути щасливими!
https://privatelink.de/?http://татьянажеребцова.рф/wppag/kp-2