Що нового?

Придбаний Зцілення внутрішнього чоловіка. Тариф Без зворотного зв'язку (Альбіна Роготовська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 1 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 81.9 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

про що цей тренінг?
  • всі види безвідповідальних чоловіків (альфонси, бабії, мамині синочки і т.д.) так і не дозріли, щоб повною мірою виконувати свою чоловічу функцію, витримувати навантаження чоловіка, батька і глави сімейства.
  • У психології таких чоловіків ще називають "вічний юнак". І не важливо, що йому вже давно за 30, його психологічний вік застряг в дитинстві або підлітковому віці.
  • Якщо ви втомилися від чоловічої безвідповідальності, страхів з приводу відносин і самотності, то займіться своїм "внутрішнім чоловіком", доростити його і підготуйте до ролі годувальника, чоловіка і Короля.
Онлайн - тренінг "зцілення внутрішнього чоловіка" складається з 4 практик на базі методу символдрама та ініціацій т. Василець, це:
  • "Бочка з медом" для вашого чоловічого початку особистості, та сама "таємна опора", яка дозволить йому дозріти і дополучіть теплу материнську любов.
  • "друге народження" для вашого чоловічого я - перемога над страхами і сепарація, вихід у світ сильних і мужніх чоловіків.
  • "подолання перешкод" для вашого чоловічого я.ви здивуєтеся, що для чоловічого початку немає нерозв'язних завдань.
  • і найскладніша практика, навіть якщо ви її вже робили (повторіть обов'язково), звільнення "зачарованого чоловіка". Це подолання родових сценаріїв з приводу чоловіків у вашому роду.
Ми зробимо відразу 4 практики для зцілення, дозрівання і підготовці до чоловічого навантаження вашого "внутрішнього чоловіка" за допомогою підсвідомості:
  • ви приберете внутрішній конфлікт у цій сфері,
  • виявите і задовольните свої потреби (з цих незадоволених потреб і складається "болюче" тіло або дитяча травма, яка заважає бути гідною і захищеною жінкою),
  • вбудуйте нову поведінку (креативне для вас зараз) - поведінка дорослої жінки (замість дитини або гіпермами) з опорою на себе і свою вигоду.
програма тренінгу:
  • вебінар
  • Теоретична частина
  • Фільмотерапія
  • вебінар з практиками
  • запит на тренінг
  • це найважливіша частина тренінгу
  • Луг для чоловічого я
  • ініціація № 1
  • вихід з печери для чоловічого Я
  • ініціація № 2
  • сходження на гору для чоловічого Я
  • ініціація № 3
  • Зачарований чоловік
  • ініціація № 4
https://privatelink.de/?https://school.rogotovskaya.ru/trening_iscelenie_vnutr_muzchini

Угорі