Що нового?

Набір учасників Зцілення з Ангелами і Архангелами (Оксана Пилипенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3861 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 121.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
активуйте коди ангельського
зцілення в своєму житті!
Принесіть здоров'я, гармонію і благополуччя в кожен аспект!

Модуль 1
Запуск програми самозцілення
  • Створення запиту на зцілення
  • Знайомство і з'єднання з джерелом
  • Встановлення зв'язку з матрицею здоров'я
  • Знайомство з хранителями здоров'я
  • Баланс розуму і тіла
  • Пізнання істинного ритму життя
Модуль 2
Відкриття та активація каналу 11/11
Створений могутніми Архангелами для вашого зцілення, цей канал буде підтримувати вас в налаштуванні на ваш найвищий божественне світло і новітні рівні Висхідного світла і кристалічного свідомості, доступні вам зараз.

Модуль 3
Ангели зцілення і архангели
Встановлення зв'язку з 9 могутніми Архангелами для отримання зцілення в хвилюючому вас аспекті життя. Гармонізація тих якостей, які несуть архангели і вирішення Ваших питань за рахунок підвищення вібрацій і пізнання своєї внутрішньої істини.

Модуль 4
Ангельські практики для зцілення
Спеціальні практики і активації для зцілення всіх аспектів життя під будь - яке ваше питання і ситуацію-від зцілення здоров'я, звільнення від деструктивних програм до гармонізації відносин і фінансового благополуччя, усвідомлення свого призначення і виконання істинної місії Вашої душі.
Зцілюйте себе та своє життя за допомогою ангелів-охоронців, Архангелів, духовних та небесних провідників!

Ведуча курсу:
Оксана Пелипенко
Авторка проекту, автор книги-бестселера: Ангельська Академія: як спілкуватися з Ангелами.

Ось уже п'ять років мене вчать ангели, але ніколи я не думала, що мені передадуть програму зцілення. Мене цікавив вектор, шлях і призначення, я не замислювалася про здоров'я...

Але включилося все саме так: в один момент, в найщасливіший період мого життя, без явних на те причин, - я раптом захворіла, конкретно, фізично.

Ніхто не міг пояснити, ні лікарі, ні психологи, ні я сама, що відбувається і це не проходило. Лікарі знімали симптоми, на час все заспокоювалося, але потім поверталося на свої місця.

Так почалося моє навчання зцілення з Ангелами та Архангелами.

Мене вели, супроводжували, наповнювали, трансформували і зцілювали, кожен день, щоранку, щовечора і щоночі.

Стали розкриватися нові смисли мого шляху і життя. Неначе пішла все лушпиння і стала сяяти тільки суть.

Я навчилася працювати з Ангелами в полі зцілення, процес запустився на всіх рівнях мого життя, в деяких сферах триває досі.

Моя справжня природа, все моє життя задзвеніла, засяяла, розкрилася в новій якості і чистому просторі.

Все, що передали мені вищі сили, безпосередньо і через інших людей, я зібрала воєдино. Всі ті напрацювання, які є у нас в Ангельській Академії і все те, що прийшло мені в особистому досвіді трансформації, все це стало об'єднуватися в загальний лікувальний курс.

Я так і назвала його зцілення з АНГЕЛАМИ, і запрошую вас до нього приєднатися.

Курс триватиме 3 місяці, в нього включений максимум з можливого, всього, що є зараз в зцілюючому полі ангелів і Архангелів.

Ви пройдете від запуску програми самозцілення, через опрацювання роду і минулих життів з Архангелами, через звільнення від деструктивних програм, через зцілення всіх аспектів життя, до чистого пізнання і сяючого світла.

Нескінченна кількість любові і світла відкриють для вас могутні архангели, на три місяці ви енергетично поміститеся в цілющий кокон.

Це змінить ваше уявлення про здоров'я, про ваш справжній потенціал і Ваші можливості, про життя в цілому. Ви з'єднаєте ангельське знання зі своїм особистим досвідом, у вашому полі активується система, яка пожвавить і трансформує весь Ваш життєвий простір.

Курс пройде тільки один раз
https://privatelink.de/?https://angelacademy.ru/healing

Угорі