Біль в плечовому суглобі вельми не звичайна. Начебто болить в дельтоподібного області... Біль посилюється при відведенні руки...
Що робити? Ну, як двічі два ясно: відновлюй дельту! Хоч масажем, хоч кінезіотейпами, хоч міофасціальним релізом... Чим багатий, то і використовуй. Однак все не так просто. Навіть сама копітка робота з дельтоподібними м'язами не дає ніякого ефекту. Що б ти не робив-болить плече при найменшому русі, та ще й в лікоть віддає! А якщо вже через силу і через біль намагаєшся посувати рукою в плечовому суглобі - все до того ж ще й хрумтить. "То хрумтить, то болить, ніякого життя!
А частіше хрускіт супроводжується болем, як від прострілу, та так, що доводиться за руку хапатися, щоб хоч якось біль вгамувати!"Знайомі скарги? І це тільки один з варіантів клінічної картини. Скарги можуть бути і дещо іншими. "Вимотує біль по передній поверхні плечового суглоба! Відчуття, що там в плечі клубок з нервів, розміром зі сливу!"Рухи в плечовому суглобі у такого пацієнта різко обмежені!
- "не можу дістати задню кишеню штанів",
- "не можу застебнути бюстгалтер на спині",
- "не можу застебнути ззаду спідницю або сукню",
- "не можу причесати волосся",
- "не можу почистити зуби"...
При тому, що болі у нього мігрують, прямо як в тій відомій сумній жарті: "Здоров'я - це коли кожен день болить в новому місці" . В особливо запущених випадках такі пацієнти навіть спати лежачи не можуть. У зв'язку з чим і нависає найважливіше питання:"що з ним, з таким красенем (або з красунею) робити?". Пролікував вже всі м'язи плечового суглоба, не тільки дельтовидную...Затейпировал...Промасажувати...Хіба що з бубном не станцював...І все одно! Навіть після невеликого поліпшення-відкат назад, до старих симптомів. 30 серпня 2020 року
Вперше відбудеться практичний інтенсив для професіоналів - здавлення надлопаточного нерва. Мануальна діагностика і терапія гострого болю в плечовому суглобі . Тема це нова і вкрай значуща для практики. До сьогоднішнього дня ми її не розбирали ні на курсі по грудному відділу хребта, на на додаткових інтенсивах, присвячених відновленню функції плечових суглобів.
впевнений, ви віддаєте собі звіт в тому, що:
Без відновлення адекватної іннервації ні про яке повноцінне відновлення функції ураженого органу (або в нашому випадку суглоба) навіть мова не можна вести
Продажник:
https://privatelink.de/?https://pro-health.pro/supraspinatus