Що нового?

Придбаний Здорова дитина-суперсила природи. Тариф "Економ" (Наташа Світлова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2019 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 100 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тариф "Економ".

Як виростити успішних, здорових, щасливих і самодостатніх дітей?

Закладаємо зрозумілі та ефективні принципи способу життя, здоров'я та мислення зараз.
Цей курс створений з любов'ю до дитинства та повагою до дитини, її потреб як фізичних, так і психологічних!

Унікальні авторські матеріали зі здоровим глуздом для думаючих сучасних батьків, які бачать у своїй дитині насамперед особистість.

які вас чекають результати:
  • ваша дитина поступово навчиться їсти із задоволенням і з бажанням корисну їжу
  • ви зведете до мінімуму застуди та сезонні болячки
  • ви навчитеся не доводити дитину до антибіотиків
  • ви навчитеся відновлювати здоров'я дитини природними методами
  • травлення дитини не буде давати збою, підуть алергії
  • Навчіться грамотно і безпечно очищати організм дитини
  • Навчіться справлятися з негативними наслідками від вживання антибіотиків і ліків
  • по-новому подивіться на цілісність особистості вашої дитини
  • У вас буде великий структурований багаж перевірених методів на всі випадки життя дитини
  • а також в подарунок вам-детальний розбір питання щеплень
Урок 1
Як генетика впливає на здоров'я вашої дитини. Генна схильність. Чи можна обхитрити гени і як це можливо?

Урок 2
Анкета, для заповнення. Розбір потенціалу здоров'я вашої дитини. Рекомендації (в файлі Word) по харчуванню, очищенню і відновленню саме для вашої дитини тільки природними методами.

Урок 3
Імунітет. Як формується дитячий імунітет. Як не прогавити найважливіші моменти в житті вашої дитини при формуванні його імунітету. І головне - як ми, батьки, день у день підриваємо імунітет наших дітей! І як нам виправитися.

Урок 4
Готові рецепти для відродження і зміцнення імунітету (і роз'яснення до них з усіма "за" і "проти"). Ці рецепти повинні бути в Скарбничці кожного з батьків обов'язково!

Урок 5
Раціон харчування. Як сформувати повноцінний раціон для вашої дитини. Про базові принципи розумного фізіологічного харчування дітей.

Урок 6
Корисна їжа в задоволення. Як виховати любов до корисної їжі у ваших дітей без психологічного тиску. Які фізіологічні причини можуть заважати вашій дитині скорегувати харчування і як йому допомогти? Про агресивному середовищі в дитячому організмі. Ефективні природні рецепти для корекції.

Урок 7
Раціон харчування. Ще раз проговоримо основні принципи дитячого харчування. І сформуємо смачне і корисне меню, в якому є альтернативи всім поширеним неналежним для дитячого столу страв і продуктів. Перелік деяких готових рішень з рецептами додається.

Урок 8
Психологія дитячого здоров'я. Від чого насправді хворіють наші діти і що їх робить здоровими? Найважливіша практика для батьків, яка допомагає зберігати і примножувати здоров'я ваших дітей.

Урок 9
Чи треба очищати організм дитини? У яких випадках це необхідно робити, а в яких – строго не можна. Основні принципи в підході до очищення організму дитини і деякі базові універсальні рецепти.

Урок 10
Хімічна фармацевтика. Чи має право на існування в житті дитини? Як не нашкодити, але і не перегнути палицю з відмовою від хімічної фармацевтики. Про найбільш ефективні природні альтернативи найпопулярнішим хімічним препаратам для дітей.

Урок 11
Антибіотики, які за життя і здоров'я. Як підібрати розумні природні антибіотики для дитини? І що робити, якщо довелося звернутися до допомоги аптечних антибіотиків?

Урок 12
Геометрія тіла дитини і все його життя. Про перекоси в тілі дитини і родових травмах.

Урок 13
Соціальна активність дитини і здоровий спосіб життя. Підводні камені в психології поведінки дитини. І найважливіші ефективні методи корекції без травм.

Урок 14
Цілком здоровий і гармонійний дитина. Підводимо підсумки курсу і розставляємо найважливіші акценти.

вебінар 1: Чому всі діти різні і підходи до їх здоров'я повинні бути різні? Вчимося читати свою дитину, як книгу і розпізнавати його потреби. Конституції дітей. Відповіді на питання

вебінар 2. Дитина і середовище. Середа сімейна. Середовище соціального спілкування. Як допомогти дитині бути екологічно чистим, і здоровим, але не залишитися білою вороною. Відповіді на питання

вебінар 3 (додатковий): відповіді на всі ваші запитання
https://privatelink.de/?https://urbanqueen.ru/kidkurs

Угорі