Осінь-найскладніший сезон в році, який випробовує на міцність наш фізичний, психічний та емоційний стан
Від того, наскільки грамотно ми проживемо осінь, безпосередньо залежить здоров'я нашого організму протягом наступного року
КУРС для вас, якщо ви спостерігаєте у себе або своєї СІМ'Ї ОДИН або більше симптомів:
- занепад сил, апатія, неуважність, смуток, аж до розвитку депресивного розладу
- нестабільний емоційний фон: підвищена нервозність, дратівливість, плаксивість і т. д.
- порушення сну, безсоння вночі, сонливість вдень, важко прокидатися вранці
- загострення хронічних захворювань: гастрит, виразкова хвороба шлунка та 12-палої кишки, алергія, артрит, радикуліт і т. д.
- часті вірусні інфекції: ГРВІ, герпес, ротавірус та ін.
- шкіра стає сухою, нігті і волосся ламкими і млявими
- накопичення слизу в організмі, закладеність носа, першіння в горлі
- Легко набирається вага, яку скидали влітку
- власникам крихкого здоров'я
Щоосені ви спостерігаєте у себе нездужання, апатію, проблеми зі сном, загострення хронічних захворювань і атаку вірусної інфекції! Ви розумієте, що це не нормально, і хочете зміцнити здоров'я!
- власникам міцного здоров'я
Ви прекрасно себе почуваєте, хочете зберегти і поліпшити здоров'я до осені і зими
- Біохакерам-любителям медицини
Вам цікаво все, що стосується теми здоров'я і правильного способу життя
- лікарям і нутриціологам
Ви хочете отримати нові знання, щоб допомагати рідним і пацієнтам
- знавцям аюрведи
Ви вже багато знаєте і застосовуєте в житті, але хочете ще більше зануритися в тему, щоб поліпшити здоров'я до осені і зими
- новачкам аюрведи
Ви тільки чули про цю науку, хочете наповнитися знаннями і за допомогою них позбутися нарешті від багатьох проблем
БЛОК 0. ПЕРЕДНАВЧАННЯ для нових слухачів
БЛОК 1. Особливості сезону ВАРША-пізнє літо або рання осінь
БЛОК 2. Методи корекції надлишку Пітта-доші: запальних захворювань, вірусні
БЛОК 3. ОСОБЛИВОСТІ ОСІННЬОГО СЕЗОНУ ШАРАТ. Рекомендації по корекції
БЛОК 4. Стратегія заповнення основних дефіцитів
БЛОК 5. Рекомендації по харчуванню в осінній СЕЗОН
БЛОК 6. ДОДАТКОВИЙ БЛОК: ВІТАМІНИ. ТРАВЛЕННЯ. Корекція надлишку вати-доші
Нові бонусні лекції: захворювання серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, нервової системи, суглобів, краса волосся, шкіри
https://privatelink.de/?https://krushanova.com/autumn/offer