Курс-інтенсив ЗДОРОВА ЩИТОПОДІБНА ЗАЛОЗА
Курс-інтенсив“ЗДОРОВА ЩИТОПОДІБНА ЗАЛОЗА” для вас, якщо:
скаржитися на поганий сон
втратили інтерес до життя
роками не можете впоратися з закрепами або іншими порушеннями стільця
стан волосся, шкіри та нігтів вже давно не відповідають вашим очікуванням
не маєте енергії зранку та протягом дня
маєте надмірну вагу або її дефіцит
вас замучили низьке лібідо та часті перепади настрою
маєте високий холестерин або інсулінорезистентність
маєте гіпотиреоз, аутоімунні захворювання щитоподібної залози, вузловий зоб або інші діагнози цього ендокринного органу
На курсі - інтенсиві ви дізнаєтеся:
які секретні функції виконує щитоподібна залоза
чому погіршується травлення, росте холестерин та порушується менструальний цикл, і як все це виправити без шкідливих ліків
отримаєте покроковий план та нутрицевтичні протоколи лікування для покращення роботи щитоподібної залози при різних захворюваннях
найважливіше про основні патології щитоподібної залози: гіпотиреоз, гіпертиреоз, вузлові утворення та аутоімунні ураження
ключові органи-партнери, які забезпечують здоров’я щитовидної
як харчуватися при різних патологіях щитоподібної для покращення роботи всього організму та якості життя
які аналізи здавати для справжньої діагностики, і як правильно їх розшифрувати за інтегративними нормами
про найважливіші для відмінного функціонування залози вітаміни та мінерали
які продукти є справжніми ліками для залози, яких продуктів слід уникати і чим смачним та безпечним їх замінити
Додаткові матеріали залишаються у вас назавжди:
Протокол для підтримання здоров’я щитовидної залози при гіпотиреозі, АІТ та вузловому зобі.
Нутрицевтична підтримка при гіпертиреозі та вузловому зобі
Програма очищення від бактерій, вірусів, грибків, гельмінтів і для зниження аутоантитіл при аутоімунних захворюваннях
Схема для кращого доперетравлення їжі, відновлення рівня білку та засвоєння вітамінів та мінералів
Схема для загоєння слизової шлунка, 12-палої кишки та лікування Helikobacter Pylori
Особливості харчування для здоров’я щитоподібної залози
Аутоімунний протокол харчування
Аутоімунне меню Мілтон
Гайд “Корисні чаї та напої”
Гайд “Безглютенові види борошна”
178$
Курс-інтенсив“ЗДОРОВА ЩИТОПОДІБНА ЗАЛОЗА” для вас, якщо:
скаржитися на поганий сон
втратили інтерес до життя
роками не можете впоратися з закрепами або іншими порушеннями стільця
стан волосся, шкіри та нігтів вже давно не відповідають вашим очікуванням
не маєте енергії зранку та протягом дня
маєте надмірну вагу або її дефіцит
вас замучили низьке лібідо та часті перепади настрою
маєте високий холестерин або інсулінорезистентність
маєте гіпотиреоз, аутоімунні захворювання щитоподібної залози, вузловий зоб або інші діагнози цього ендокринного органу
На курсі - інтенсиві ви дізнаєтеся:
які секретні функції виконує щитоподібна залоза
чому погіршується травлення, росте холестерин та порушується менструальний цикл, і як все це виправити без шкідливих ліків
отримаєте покроковий план та нутрицевтичні протоколи лікування для покращення роботи щитоподібної залози при різних захворюваннях
найважливіше про основні патології щитоподібної залози: гіпотиреоз, гіпертиреоз, вузлові утворення та аутоімунні ураження
ключові органи-партнери, які забезпечують здоров’я щитовидної
як харчуватися при різних патологіях щитоподібної для покращення роботи всього організму та якості життя
які аналізи здавати для справжньої діагностики, і як правильно їх розшифрувати за інтегративними нормами
про найважливіші для відмінного функціонування залози вітаміни та мінерали
які продукти є справжніми ліками для залози, яких продуктів слід уникати і чим смачним та безпечним їх замінити
Додаткові матеріали залишаються у вас назавжди:
Протокол для підтримання здоров’я щитовидної залози при гіпотиреозі, АІТ та вузловому зобі.
Нутрицевтична підтримка при гіпертиреозі та вузловому зобі
Програма очищення від бактерій, вірусів, грибків, гельмінтів і для зниження аутоантитіл при аутоімунних захворюваннях
Схема для кращого доперетравлення їжі, відновлення рівня білку та засвоєння вітамінів та мінералів
Схема для загоєння слизової шлунка, 12-палої кишки та лікування Helikobacter Pylori
Особливості харчування для здоров’я щитоподібної залози
Аутоімунний протокол харчування
Аутоімунне меню Мілтон
Гайд “Корисні чаї та напої”
Гайд “Безглютенові види борошна”
178$
https://school.vlasnyuk.com/thyroid.intensive