Хто хотів би рідше відвідувати стоматологів і менше коштів витрачати на лікування зубів і пломби? Всі хочуть! І ми теж. Ми отримали шикарний досвід в нашій родині, перейшовши з 2010 року на харчування по Аюрведе з виключенням швидких вуглеводів і білого цукру, відмовившись від агресивної побутової хімії, ліків і засобів по догляду. ми практично забули про стоматологів і статтю витрат сімейного бюджету на лікування зубів. Хоча раніше щороку відвідували стоматологів і візити не завжди були приємними. Нам є чим поділитися. Тому ми давно планували провести для вас цей вебінар!
Аюрведа приділяє велике значення догляду за порожниною рота. Така увага до зубів далеко не випадково. На наших майстер-класах ми завжди надаємо великого значення ретельному пережовування їжі, така увага до цього процесу не випадково. Аюрведа каже, що" тверду їжу потрібно пити", тобто ретельно розжовувати, тим самим допомагаючи шлунково-кишкового тракту засвоїти з'їдену їжу. Для того, щоб впоратися з цим завданням, людині потрібні здорові зуби і ясна. Тобто травлення починається зі здорових зубів. А вже від травлення багато в чому залежить здоров'я всіх інших систем і тканин організму.
На навчальному вебінарі"здорові зуби: екологічний догляд за порожниною рота (Аюрведа, нова німецька медицина, ароматерапія і натуропатія)"у неділю, 4 вересня, о 10.00 за московським часом
ви багато чому навчитеся і дізнаєтеся:
- від чого залежить здоров'я зубів згідно Аюрведе : тканини (дхату) і показники здоров'я тканини, частиною якої є зуби.
- Доші і причини проблем із зубами і порожниною рота : карієс, руйнування зубів, гінгівіт, кровоточивість ясен, пародонтит, запах з рота, стоматит, зубний камінь, жовтизна зубної емалі.
- Догляд за зубами і порожниною рота по Аюрведе : чистка зубів, що вибрати пасту, трав'яну пасту, деревні палички, трав'яні порошки, скребки для мови, зубні нитки. Ополіскування зубів: які інгредієнти ополіскувачів безпечні. Ароматерапія порожнини рота. Практики догляду за зубами за допомогою рослинних масел: полоскання рота маслом, масаж ясен, детокс за допомогою масла. Домашні саморобні зубні порошки (рецепти).
чого не вистачає нашим зубам і яснам: харчування, природні добавки і спосіб життя. Чи потрібно пити вітаміни і мінерали. - новітні дослідження : як пов'язані зуби і органи людини, чому видалення зубів потрібно уникати якомога довше.
- Психосоматика хвороб зубів, ясен і підщелепних тканин : нова німецька медицина і 64 конфлікту, що викликають проблеми з зубами (повна схема і співвідношення з кожним зубом по Recall Healing), зуби як вираження себе, зуби і наші страхи, зуби і агресія, зуби і естетика.
- зуби і стрес : що робити, коли" нічого не допомагає"," нічого не працює", стає гірше. Багато хто зіткнувся з цією проблемою після перенесеного Ковид (зуби, втрата волосся, нюху, проблеми з травленням).
- бережи зуби змолоду : рекомендації, щоб зберегти здоров'я зубів ваших дітей, корисні сімейні звички, про які багато хто не знає до самої старості.
- кілька рекомендацій , як зберегти і поліпшити здоров'я зубів за допомогою методів ведичної астрології.
https://privatelink.de/?https://ezzee.e-autopay.com/buy/528005