Що нового?

Придбаний Здоровий кишечник (Ксенія Машкіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 156.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 57073

що буде на курсі?
  • Основи анатомії і фізіології (функції ШКТ, голод і апетит, типи травлення, шлунок, підшлункова залоза та ін - як працює наше тіло, з моєї подачі: зібрала те, що важливо, корисно та цікаво знати)
  • відновлення здоров'я кишечника
  • У прямому ефірі розберу раціон харчування учасників курсу. Після такого розбору легко змінювати харчові звички
  • зроблю відео розбір основних груп лікарських засобів: як вони впливають на здоров'я насправді. Після цього аптечка може пристойно спорожніти. Рідкісна, унікальна інформація
  • Програма харчування з рецептами на всі дні курсу. У компанії налагоджуємо раціон і набуваємо нові харчові звички
  • рецепти чаїв та ін з описом що на що впливає, навіщо кожен інгредієнт
  • Фізра, лімфодренаж, скручування, самомасаж
  • практичні завдання
  • трохи про шопінг. Огляд корисних продуктів і де я їх замовляю
  • Курс не передбачає поглиблене ведення при СИБР, кандиді, запорах. При цьому буде приділено Час цій темі і обговорю нюанси для цих станів: ви будете знати, як застосувати курс до себе
що отримаєте:

• покрокову програму по відновленню кишечника
  • дізнаєтеся особливості, які підходять саме вам
  • Алгоритм дій, включаючи нутрицевтики і рецепти з простих доступних засобів для роботи шлунково-кишкового тракту
  • на фініші-план роботи на 2-3 місяці. По закінчення цього терміну, зі здоровим кишечником, коли організм повністю готовий до наступного кроку - переходимо далі: працюємо з печінкою і жовчним (приходити на 2-й блок учасникам бажано, але не обов'язково. Ви вирішите питання з кишечником, а далі можете не йти. При цьому ті, кому важливіше печінку і жовчний або імунітет-пройти курс Кишечник спочатку-необхідно)
https://privatelink.de/?https://dr-mashkina.ru/courses

Угорі