Що нового?

Придбаний Здоров'я грудей (Наталія Гшвенд)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 1 з 6
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 63.8 ГРН
17%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Здоровье груди (Наталья Гшвенд)

Онлайн-семінар "Здоров'я грудей" — це теорія про те, що може послужити причиною проблем (мастопатії, фібром і т.д.) і як усунути ці фактори, а також — йогатерапевтичні прийоми для здоров'я молочних залоз.

Я часто чую від жінок в районі 40 років, що стає страшно за груди: боляче торкатися напередодні менструації; може бути таке, що в один цикл ще терпимо, а в іншій – просто зашкалює по чутливості; або одна болить більше, ніж інша; іноді болить незалежно від фази циклу...

Справа в тому, в цьому віці починається ледь помітне зниження рівня естрогенів і прогестерону. І вся складність ситуації в тому, що концентрація перших зменшується не так швидко, як других. Перевага виявляється на стороні естрогенів, а це...
  • як відомо, це дає чутливість грудей і набряклість
  • інші симптоми ПМС, включаючи перепади настрою, тривожність, безсоння
  • збої циклу і хворобливу менструацію
  • рясні місячні зі згустками
  • і-утворення фібром, міом, кіст в органах таза і молочних залозах
Цю ситуацію можна взяти під контроль! Доведеться внести корективи в харчування, підключити нутрицевтики, замість виправдань про " ніколи!"почати знаходити час і екологічні способи для виходу зі стресу. І підтримати процес зцілення терапевтичними рухами.

Торкнуся цих важливих питань на зустрічі "ЗДОРОВ'Я грудей". І покажу! Вправи і масаж, які на користь гормонального балансу в цілому і хорошого відтоку лімфи в районі молочних залоз зокрема.

Сайт продажник:
https://gschwend.ru/programs/onlajn-seminar/zdorove-grudi

Останнє редагування модератором:
Угорі