Що нового?

Придбаний Здоров'я тазу (Тетяна Віхорєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1300 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 135.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
"Здоров'я тазу: відновлення та підтримка для кожної жінки" – це унікальний курс з 12 занять, створений спеціалістом у галузі жіночого здоров'я Тетяною Віхорєвою. Розроблений для всіх жінок, особливо тих, хто відчуває дискомфорт у тазовій області, має проблеми з опущенням органів, перебуває в післяпологовому періоді або веде малорухливий спосіб життя. Практичні заняття активізують кровообіг у малому тазу, підтягнуть живіт, покращать мобільність кульшових суглобів та зміцнять м'язи тазового дна, що є запорукою запобігання багатьом жіночим проблемам.

Займаючись за програмою курсу в зручний для вас час, ви помітите покращення постави, зменшення живота, посилите тонус м'язів та забезпечите профілактику опущення органів малого тазу.

Курс не потребує попереднього досвіду в йозі та доступний для будь-якого рівня підготовки. Ви зможете повторювати вправи та зосереджуватись на улюблених техніках для підтримки здоров'я та покращення якості життя.

Комплексна програма для здоров'я тазового дна — профілактика та корекція проблем тазу (нетримання сечі, пролапс, біль у тазі, сексуальні дисфункції, післяпологове відновлення, підготовка до вагітності/пологів, чоловіче здоров'я тазу). Включає анатомію тазу, міофасціальні ланцюги, техніки дихання, вправи Кегеля та їх варіації, гіпо- та гіпертоничний м'язи тазу, масаж, самомасаж, тренування з тренажерами, робота з психосоматикою, вплив стресу/травм, відновлення після операцій/пологів. Підходить для жінок і чоловіків (особливо після 30–40 років, після пологів, при сидячій роботі, спорті, хронічних болях).

Програма курсу

Модуль 1. Вступний
Вступне відео
Необхідний інвентар для занять
Тестування

Модуль 2. Відновлення звязку ступні-таз

Опис модулю

В цьому блоці ми працюємо зі ступнями, мʼязами стегон та відновлюємо звʼязок між суглобами ніг та тазу.

Для заняття нам знадобляться шарф, що не тягнеться ( або пояс від халату, вбо ремінець для йоги).

Урок 1. Практика

Модуль 3. Розслаблення крижу та мʼяке включення мʼязів кору

Опис модулю:

Розслаблення крижа та тканин навколо нього, постізометрична релаксація для ротаторів стегна, мʼяке включення кору.

Для заняття знадобляться мʼячик або рушничок.

Урок 1

Модуль 4. Діафрагми

Робота з черевною діафрагмою, внутрішніми органами, узгодження руху черевної та тазової діафрагм.

Для занять знадобляться: стілець, шарф (пояс, ремінець), рушничок або м'ячик, плєд або подушка, або й те, і інше.

Урок 1

Модуль 5. КОР і знову діафрагми

Опис модулю:

Включення мʼязів кору, перш за все поперечного мʼязу живота. Розслаблення попереку та знову діафрагми.

Для заняття знадобляться шарф, м'ячик (або цеглинка для йоги).

Урок 1
Блок теорії

Модуль 6. Робота зі ступнями (повтор)

Урок 1

Модуль7. Мікрорухи для кульшових суглобів

Розслаблюємо кульшові суглоби

Урок 1

Модуль 8. Робота з крижом (повтор)

Тут ми знову звертаємося до пройдених раніше вправ, щоб краще їх відпрацювати.

Урок 1

Модуль 9. Мобільність кульшових суглобів

Робота направлена на мобільність кульшових суглобів.

Для заняття знадобляться: м'ячик та рол для міофасціального релізу (або 1.5-літрова пластикова пляшка сильногазованої води, невідкрита).

Урок 1

Модуль 10. Розслаблення звʼязок тазу

Покращення руху в тазовій області за рахунок розслаблення мʼязів, звʼязок та як наслідок покращення кровообігу.

Для заняття нам знадобляться: м'ячик м'який або рушничок, тенісний м'ячик або для міофасціального релізу, блок для йоги.

Урок 1

Модуль 11. Діафрагми (повтор)

Стан діафрагми впливає на роботу внутрішніх органів як черевної порожнини, так і органів малого тазу, а також на стан хребта та внутрішньочеревний тиск. Тому важливо знову і знову повертатися до цих занять.

Для занять знадобляться: стілець, шарф (пояс, ремінець), рушничок або м'ячик, плєд або подушка, або й те, і інше.

Урок 1

Модуль 12. Ротатори стегна і КОР

ротатори стегна і КОР (Потрібний м'ячик м'який, або рушничок.

Для заняття знадобляться: мʼякий мʼячик або рушничок, м'ячик більшого діаметру або цеглинка, або скручений плєд (рушник).

Урок 1

Модуль 13. Діафрагма, глибокі мʼязи (повтор)

Повторюємо вправи, які працюють в першу чергу з нашими глибокими мʼязами живота, що буде створювати передумови для адекватного внутрішньочеревного тиску.

Для заняття знадобляться: шарф, мʼячик (або блок для йоги).

Урок 1

Тестування

Ціна: 1 300 ГРН ~25,55 EUR
Уроків: 17
Мова курсу: Українська

https://pelvis.kwiga.com/courses/healthy-pelvis

Останнє редагування модератором:
Угорі