Що нового?

Придбаний Зерноводство. Як заробляти на " Яндекс.Дзен " від 100 000 рублів на місяць (Євген Селезньов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5809 ГРН
Учасників: 0 з 101
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

розклад занять
  • Лекція 1. Вибираємо правильну тему для каналу. Теми, які вистрілюють завжди, і теми, які не вистрілюють ніколи. Як визначитися з темою, якщо не знаєш, про що писати? Дата проведення:13 січня, 18: 30
  • Лекція 2. Звідки брати контент. Як скласти контент-план, швидко пройти поріг монетизації. Де постійно брати ідеї для хороших статей. Що робити, якщо у автора творча криза. Дата проведення:15 Січня, 18: 30
  • Лекція 3. Як не нарватися на обмеження. Клікбейт, контентний спам, частковий і запозичений контент. Детально розбираємо все це на прикладах. Що робити, якщо канал все-таки обмежили? Дата проведення:20 Січня, 18: 30
  • Лекція 4. Все про оформлення. Як скласти крутий заголовок і підібрати картинку? Все про перелінкування статей, тегів і т. д Дата проведення: 22 Січня, 18: 30
  • Лекція 5. Реклама в " Яндекс.Дзен". Проходження порогу монетизації (7 000 дочитувань). Дата проведення:27 січня, 18: 30
  • Лекція 6. Як заробляти більше. Всі мої фішки, які допоможуть збільшити заробіток без збільшення відвідуваності каналу. Дата проведення:29 січня, 18: 30

Експерт
Ведучий курсу: Євген Селезньов

Мені 25 років, живу в Нижньому Новгороді.

Чим займаюся:
Комерційний письменник. Пишу для блогу TexTerra( постійний автор), веду кілька каналів на "Яндекс.Дзен".

Мої досягнення в Дзені:
Основний канал входить в ТОП-100 з 263 000 всіх каналів. Його аудиторія перевищує 1 мільйон читачів. Місячна відвідуваність-1,7 мільйона чоловік. Канал прийнятий в "нірвану". Місячний заробіток з головного каналу – більше 100 тисяч рублів.

Моя історія:
До " Яндекс.Дзен " я працював маркетологом в невеликій компанії з виробництва вантажівок і заробляв менше 30 тисяч рублів на місяць. У листопаді 2017 року завів свій перший канал. Він був про кулінарію і просувався дуже повільно. Чомусь я вирішив, що в Дзені багато жіночої аудиторії і ця тема добре зайде.

Але категорично помилився. На монетизацію пішов цілий місяць. Правда, толку від неї було мало, тому що заробіток не перевищував 150 рублів в день. Тоді я спробував з автомобільною темою і примудрився монетизувати канал про машини за добу. Всього лише з однієї статті, тому що вона набрала більше 7 000 дочитувань.

Канал почав активно розвиватися і його аудиторія росла, але щастя тривало недовго. Через тиждень мене заблокували за клікбейт в заголовках. Тоді я завів інший канал, знову швидко його монетизував і довів до 2 000 передплатників за 3 місяці, поки його не обмежили за контентний спам.

В цілому за перший рік в Дзені мої канали блокували близько 6 разів. Я примудрився зібрати майже всі види порушень. Але це був корисний досвід. Свій нинішній канал я веду з жовтня 2018 року.

Він прийнятий в нірвану, його аудиторія перевищує мільйон чоловік, а місячна відвідуваність – 1,7 мільйона за метрикою.

Саме робота з " Яндекс.Дзен " дозволила мені піти з офісу і працювати вдома. Крім того, мій дохід зріс у 4 рази.​
https://privatelink.de/?https://teachline.ru/courses/dzenovodstvo/

Угорі